** BEŞİKTAŞ ESKİ MENAJERİ SİNAN ENGİN, CANLI YAYINDA MANKEN SERAY SEVER'E BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ.**
Önceki akşam programa Türkiye-İsviçre maçını yorumlamak için katılan Sinan Engin, Seray Sever'in, "Saç ektirmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna sinirlendi. "Bana böyle sorular sorulmaz" dyerek Sever'e tepki gösteren Engin, "Ben senin hakkında konuşursam programın sonunu getiremezsin. Şimdi beni karım izliyor, bu nedenle senin hakkında konuşmayacağım" dedi. Sever'in, "Ali Atıf Bey de saç ektirmeyi düşünüyor" diyerek sorunun yanıtını almak için ısrar etmesi üzerine, "Bize saç ektirme işleri yakışmaz" diyen Engin, reklam arasında da ünlü oyuncuya tepki göstermeye devam etti. "Hangi akla bana bana saç ektirip ektirmeyeceğimi sorarsın" diye Seray Sever'e kızan Engin, "Kendimi zor tuttum. Dilimin ucuna kadar geldi. Ben ona, 'Güzelleşmeyi düşünüyor musun?' diye sorsam olur mu? Bu iş burada bitmez. Ben onu en iyisi Seda Sayan'a havale edeyim, onun hakkından seda gelir" şeklinde konuştu. Seda Sayan, Çelik'in Buket Saygı'dan boşandığı günlerde, Seray Sever'in adının Çelik'le aşk dedikodularına karışması üzerine Kanal D'deki programında, "Piyasada o kadar adam varken evli adamlarla ne işin var" demişti.:D :D :D