ilhanmania0640 beyler size bikaç adam söyleyim alın hemen pişman olmazsınız ben bunalrı bjk a aldım mükemmeller süper bir DLC-ML Chicinqho brezilyali internacional den fiyati biraz var ama deger sol ofansif e franco cangele argentine 20 A yı çalıştırırken keşfettim süper bi adam kalede de stipe pletikosayı tek geçerim tabi göbege de matias delgado yu almayı unutmayın 2009 dayım süper adam oluyor
yeehit arkadaşlar romaric diye bi adam var herkese öneriyorum ayrıca ange kouyo süper bi adam ve fildişi sahilleri kadrosuna bakın 22 yaşına kadar ouncuların çoğu ii takımları sırtlıyabilir
NuKe_15 Arkadaşlar Göteburgla oynuyorum DR MR ve MC arıyorum yannız fiyatları 250K dan fazla olmasın lutfen..
artun77 beyler ben şekersporda oynuyorum daha yeni başladım(iyi takımlarda oynamaktan sıkıldım)(super donüşümv3 yüklü ayrıca)burada yazılan oyuncuların çoğu yabancı olduğu için yardım istiyorum. şöyle alt liglerde oynamayı reddetmeyen süper yeteneklere ihtiyacım var öncelik DC,AMR ve AML yardımlarınızı bekliyorum
Ozan JK sağ bek buldum adı cristian alvarez çok iyi bi futbolcu Shevchenko:heitinga,maduro,vermaelen,daniel agger bunlar iyidir yaşlarıda fena deil
cafo10 cristian alvarez hangi takımda takımını yazabilirmisin adını yazıp aratıyorum 0 eşleşme yazıyor bulamadım önerilerin için teşekkürler
murat160 Beyler şu yazılan oyuncuların hepsini bir arada hazır shortlist şeklinde yapabiliyormuyuz. ve ya da bulabileceğimiz bir yer varmı?
jailer Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko 2014 Kasım ayındayım, GS'ye gelicek DC istiyorum (= egemen korkmaz ı dene bı o yıllarda tam pişmiş olur
taylankoban beyler forvet istiyorsanızzz kimse keşfetmemiş galiba şaşırdımm.. Cavenaghi ve carignano (baselde ) mutlaka deneyin hiç piman olmazsınız..