Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: the team coach buyrun arkadaşlar bunlar da brezilyalılar (ama vaktimin çoğunu grafik ve taktik-antrenman dosyalarına ayırdığım için bazı bilgiler eksik onları da siz tamamlarsınız artık.)............ REİNALDO MİNEİRO Corinthians Alagoano EDUARDO PİLLER Corinthians GEİLSON Santos THİAGO NEVES Parana SAULO Santos KERLON Cruzeiro WHOSHİNGTON Cruzeiro PABLO Cruzeiro ALDO Cruzeiro JONATHAS Cruzeiro GLADSTONE Cruzeiro JONATHAN Cruzeiro EDCARLOS Sao Paulo GRAFİTE Sao Paulo DİEGO TARDELLİ Sao Paulo CİCİNHO Real Madrid FERNANDO GENRO Gremio ANDRE Gremio BOQUİTA Corinthians CARLOS ALBERTO Corinthians DİNELSON Corinthians WENDEL Corinthians JO Corinthians JOSE CLAUDİO Palmeiras ANDERSON Porto BETİNHO Nautico MARCELİNHO Sao Caetano LEUMİR Vitoria TACİO Vitoria JUNİOR Vasco da Gama FABİO PİNTO Sao Caetano ROMARİO Vasco da Gama RENATO Atletico Mineiro RAFAEL SOBİS İnternacional PORCELLİS İnternacional FELİPE SOARES İnternacional FELİPE NASCİMENTO İnternacional DİEGO İnternacional DİOGO İnternacioanl CLEİTON XAVİER İnternacional Bundan sonrasınıda başka bi forumdan "alıntı" yapmışsın hocam :)
the team coach Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: the team coach buyrun arkadaşlar bunlar da brezilyalılar (ama vaktimin çoğunu grafik ve taktik-antrenman dosyalarına ayırdığım için bazı bilgiler eksik onları da siz tamamlarsınız artık.)............ REİNALDO MİNEİRO Corinthians Alagoano EDUARDO PİLLER Corinthians GEİLSON Santos THİAGO NEVES Parana SAULO Santos KERLON Cruzeiro WHOSHİNGTON Cruzeiro PABLO Cruzeiro ALDO Cruzeiro JONATHAS Cruzeiro GLADSTONE Cruzeiro JONATHAN Cruzeiro EDCARLOS Sao Paulo GRAFİTE Sao Paulo DİEGO TARDELLİ Sao Paulo CİCİNHO Real Madrid FERNANDO GENRO Gremio ANDRE Gremio BOQUİTA Corinthians CARLOS ALBERTO Corinthians DİNELSON Corinthians WENDEL Corinthians JO Corinthians JOSE CLAUDİO Palmeiras ANDERSON Porto BETİNHO Nautico MARCELİNHO Sao Caetano LEUMİR Vitoria TACİO Vitoria JUNİOR Vasco da Gama FABİO PİNTO Sao Caetano ROMARİO Vasco da Gama RENATO Atletico Mineiro RAFAEL SOBİS İnternacional PORCELLİS İnternacional FELİPE SOARES İnternacional FELİPE NASCİMENTO İnternacional DİEGO İnternacional DİOGO İnternacioanl CLEİTON XAVİER İnternacional Bundan sonrasınıda başka bi forumdan "alıntı" yapmışsın hocam :) kardeşim o forumda yayınlayan da benim zaten......demirhanbey1984'ü kastediyosun dimi...işte o artık bu forumda....yani ben....
Shevchenko pardon hocam senin bana fm modifer konusunda yardımın dokunmuştu bana bende ordan alkaweb nice to meet you :P aramıza hoş geldin :)
the team coach Orjinal Mesajı Yazan: NuKe_15 zuhahaha:D:D:D:D ama su sitenin adını solesenize boşver adı bende saklı :):):)
erDem.oRaNGeCoDeR olcan adin,cafercan aksu,hasan kabze,yasin karaça,deniz baykara,nuri sahin,ali lukunku,irfan başaran,arda turan,aydin yilmaz,oguz sabankay
NuKe_15 Bende datebase large ama Ali Lukunku yok zaten olsada almam ole kalas gibi bi oyuncu alınırmı:D:D
erDem.oRaNGeCoDeR valla öle demeyin büyk takımlar için değil ama anadolu ve süper lige yeni çıkanlar için çok ii
erDem.oRaNGeCoDeR YabanCılar Victor Agali Roncatto Anatoli Todorov Montolivo Michael Rensing Matuzalem Van den Borre Fred (Cruziero) Lebohang Mokoena Karim Ziani Jose Julian De La Cuesta Tsygalko Leonardo Pisculishi Ederson Cumpos Freddy Adu Advaldo Bastian Schweinsteiger Robinho Hatem Ben Arfa
erDem.oRaNGeCoDeR Alt Liglere Gelebilecekler Volkan Babacan Uğur Uçar Özcan Özgürcan Halim Kurtuluş Arda Turan İrfan Başaran Sezer Öztürk Ali Öztürk Mithat Yaşar Yücel Kaya Mülayim Erdem
erDem.oRaNGeCoDeR Başarı İçin Pahalılar Fernando Torres Adriano Alberto Gilardino Antonio Cassano Wayne Rooney Waleri Bojinov Gianpaolo Pazzini Cristiano Ronaldo Carlos Tevez Jermain Defoe Yakubu Kim Kallström Obafemi Martins Aleksandr Kerzhakov Wesley Sneijder
erDem.oRaNGeCoDeR Türkler Ugur Yildirim Nihat Tuncay Şanlı Serhat Akın Halil Altıntop Okan Yılmaz Ümit Karan Emre Belözoğlu Yıldıray Baştürk Kemal Aslan Hamit Altıntop Tümer Metin Hakan Yakın İbrahim Afellay Berkant Göktan Okan Koç Gökdeniz Karadeniz İbrahim Akın Hasan Şaş Kennedy Bakircioglü Azar Karadaş
Ozzy_AFR tony tufarello mendoca senesie michal pietron malamba d.gavillan stegmayer juliano negri silva frois r.kazubowski necat aygun d.nzekou furkan bastan pawel zuk yılmaz ortulu surdykowski r.anev jakub kawa wroblewski jonas johansen poljac d.f.holm doga kaya l.diaby tyczkowski ted lavie amie lavie markegard timisela p.noble f.de Haan botinelli loda lemanowicz bunların hepsini cesitli oyunlarımda almıstım.degerinin cok ustunde satabileceginiz oyuncular.arada curuk cıkarsa affola:D BOL FM Lİ GUNLER