repocket turkcespiker.com bakımda görünüor, kısa zaman içinde açılacak mı? Ayrıca sitede denediğim birkaç we turka linki ölü çıktı. Çalışan ve güncewl bir link verebilir misiniz acaba?
Black Cat site kısa bir zamanda açılacak inşallah..arkadaşlar ayrıca we turka hakkında bilgim yok..spiker yeni versiyonuyla geliyor merak etmeyin
mustafa_kestek abi yeni versiyona bi eklenti yapabilirmisin tabi sana kalmış ben yaptım senin sarı ve kırmızı kartta söylediğin repliğin arkasına kulakları sağır eden bi ıslık sesi koydum maça farklı bi hava katıyor böyle bişeyde yapsan tabi sana kalmış kolay gelsin
PaNaRoMa HaReM TR spiker yapınca Türkiye takımlarının (milli takım dahil) formaları siyah renkte çıkıyor. Sebebini bilen varmı? Yama ile ilgili söylenecek bir şey yok. Tam puan :) Eline sağlık :)
kralkar turkcespiker.com neden kapalı bu gün ayın 5 i yeni spiker dosyasının simdiye çoktan verilmesi lazımdı?? nerdeyse meyve verecez valla :) bir açıklama gelecekmiş acaba kesin bir gün en azından...hasaaannn kardeşşş valla öldük ya ver artık şu download linkini.....oley oley hasan ..oley oley hasaannn :)
cenkforce KAç gündür türkçe spiker.com adresine ulaşılamıyor. Bir yetkilisi var ise forumda bizi de bilgilendirirse sevinirim.
Black Cat Şuan site host değiştirme aşamasında....spiker bitti sayılır hazır olunca burda haber verilir..
steros sağol hasan abi ya oyuncu isimlerini çoğaltma sansın var m ı ornegin milan ın oyuncu isimleri solenmiyo emegine sağlık
Black Cat Teşekkür ederim herkese..site 1-2 güne açılır.. bu arada MİLAN lı oyuncuları yedeklere varıncaya kadar söyluyor...en bilinen yaklaşık 6 takımın oyuncuları eksiksiz..sanırım bir hata yapmış olmalısın
steros ya bende solemiyodu herhalde ben de birşey var her neyse yenisini indirince gorusuruz cok sağol bilgilerin için hasan abi :)
hercai01 evet arkadaşlar bir ara bende yanıldım dedim yabancı futbolcuların ismini saymıyor diye düşündüm ama sonra konami kupasında fark ettim bütün oyuncuların ismini sayıyor..gerçekden güzel bir spiker arkadaşım direk 60 mb küsürlü dir dosya direk dosyanın üzerine kopyala sorun olmaz sonra diger ses seyirci yamaarını üzerine dkz programıyla yükle
PF.Napster İyi haber...Ayrıca starter_14 üstündeki çiziği görmediğime sevindim valla çok kötü duruyodu ;)
steros Orjinal Mesajı Yazan: emre17 İyi haber...Ayrıca starter_14 üstündeki çiziği görmediğime sevindim valla çok kötü duruyodu ;) hımm saol yaa
hercai01 eline saglık kardeş süper olmuş gerçekden ben cok begendim xxx bu adrese gir ordan indirirsin ama üye olman şart türkce spiker 1.1 olması lazım kolay gelsin
cenkforce Gerçekten güzel olmuş. Elinize sağlık. Ancak bizlere xxx adresinden ulaşabilirsiniz repliği bir maçta birden fazla tekrarlanınca biaz sırıtıyor.
Black Cat Evet o repliğin bir maçta çok tekrarlaması can sıkabiliyor..ama bazı maçlarda 1kere söylerken bazılarında 6 kez duyabiliyorsunuz..şansınıza artık...okadar da olsun değilimi.. saygılar