Felipe²°°³ Harika yapmissin hasan abi... Beni en cok yikip geciren "Goooll sarap gibi bi gol ben bu gole icerim .. ... cak ibo ohhh!!" abibu süper ya agzina saglik.. helal olsun Yani PES4 icin yaptigin spikere benziyo ama gol sesleri haric önemli olanda o.. 4e yaptigin bi kaci güzel misal taraftar gibi bi ara mirildanman falan.. ama bu 5e yaptigin tüm goll sesleri heycanli ERCAN taneri gecmis yani. helal ayakta alkislamak öpmek geldi icimden seni
BERG **HASAN MUstan: said that: yuh artık 7 metre kalede direği buluyor,,,,,,,,,,,,,,(bir penaltı direkte patladığı an dk.88)**
Black Cat tüm yorumlar için teşekkür..şimdi yatcaktım ta aklıma bişe geldi söyliyimde öyle yatim dedim..:D arkadaşlar maç anında bir şekilde kızıpta SPİKERE yani bana edilen küfürler sahibine aittir..:D ..ben çook farklı bir spiker yaptığıma inanıyorum..ve lütfen beni tv de ki spikerlere kıyaslamayın..2 si inanın çok farklı işler..benim kendime has bir tarzım var..:D bazı repliker karşı takımı destekliyormuşum havası yaratabilir..olsun..kime denk geleceğini ben bilemiyorum.. o yüzden spikere küfredeni ALLAH taş eder sööliim..hade iyi eğlenceler..:D
Ertug.TR Ellerine sağlık çok güzel yapmışsın yine... Beğendiğim konular : Artık çok güzel bi şekilde maçı anlatıyon yok yere saçma şeyler sölememişsin. gol seslerin ve şut seslerin oyuna daha çok gerçekcilik katmış(abartılar hariç). Daha bi profosyonel anlatım olmuş... Beğenmediğim konular ise : Bazen çok abartılı laflar kullanmışsın ciddiyetten çok uzak olmuş. Bunun dışında biraz daha fazla konuşma olursa hiç fena olmaz. Son olarakda bazı gol seslerinin türk takımları gol atmış gibi abartılı olması güzel olmamış. daha bi şampiyonlar ligi havası verememişsin. İnşallah yakında bütün futbolcu isimlerini halledip olayı bitirirsin :) . Çalışmalarında başarılar dilerim...
bizimeti abi bi daha sorayım yorumcu eklemeyi düşünüyor musun? aralar çok boş kalıyo. şarap gibi gole denk gelemedim daha yaaa.merak ediyom :)arkadaş duymuş.tekrardan çok saol eline,ağzına sağlık. Ailemizin spikeri HASAN MUSTAN. ii geceler abi
by_hunter_16 Abi kutlarım spiker manyak olmuş Şarap Gibi repliği çok güzel için abi için siz bol bol yarasınnnn :D
asenol www.hasanmustan.com a giremiyom hiç hatda vermiyo durum çubuğunda bitti yazıyo okadar..:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
asenol www.hasanmustan.com a giremiyom hiç hatda vermiyo durum çubuğunda bitti yazıyo okadar..:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
crazytown_ abi gerçekten ya giremiyoruz siteye...hasan abi bi şeyler söle bişeyler anlat da bizde rahtalayalım sorununa yardım edelim
speed80 :mad: arkadaşlar 24 saattir ugraşıyrum ama www.hasanmustan.com sitesi anasayfadan sonra hiç bir işlem olmuyor :,( :,( lütfen yardım meraktan çatlıycam
speed80 :mad: arkadaşlar 24 saattir ugraşıyrum ama www.hasanmustan.com sitesi anasayfadan sonra hiç bir işlem olmuyor :,( :,( lütfen yardım meraktan çatlıycam
sseba&lefter Hasan Hocam futbolcu isimlerinin sound codelarını ayrı olarak liste halinde verirmisin. Açıkçası ben kendi option file ımda o kadar değişiklik yaptıktan sonra harcamak istemiyorum. çünkü bende gold patch yüklü değil. yüklemeyi de düşünmüyorum çünkü çok eksik varmış. bu arada kendi adıma eğer PES turkey spiker dosyasıyla ilgili böyle bir şey yaptıysa, bir daha o siteye girmemeye karar verdim, çok ayıp yaptıkları.
japonoski hasan abi bende pesturkey e girmekten vazgeçtim.bu oyuncu isimlerinin listesini verirmisin bizde kendi options file mızda ayarlayalım.şimdiden teşekkürler
star2 yaw ne alternatif linklerden nede www.hasanmustan.com dan indiremiyorum rapid din link ini verin lütfen
ByDomin www.hasanmustan.com sitesi neden bozuk bir turlu indiremedik bari buraya bi link verinde oynuyalımmmmmm:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ANTİfifa buyrun ben buraya upload etmıstım daha önce Hasan kendi sitesindede wermişti linkı belkıde gormedınız LİNK: http://www.filefactory.com/get/f.php?f=52506fc4bb3da595a67ed6b2 herşey sizin için kolayca ve hızlı çekiN:PES5 TÜRKÇE SPİKER