Orjinal Mesajı Yazan: burak35
1.heinz anelkayı kıyaslayan kim???Forumlarda yeni olduğun belli.belliki alışamamışsın.
1- üyelik tarihin: 05.06.2005
benimki : 18.01.2005
2.duygusalım mantıklıyım.Sen kafanı yorma ikisi bir arada çok güzel olur.
2- duygusallık gsnin kadrosunu öne çıkarır. ama mantıklı kime sorsan Fenerin kadrosu açık ara der.
3.MADEM SEN FENERİN KADROSU GS ÜSTÜN DİYORSUN O ZAMAN BENDE GALATASARAYIN KADROSU FENERDEN ÜSTÜN DİYORUM VARMI İTİRAZIN BİRADER.
3-var birader.
4.BELLİKİ SENİN DERDİN VAR.YAZARSAN SEN ÖZELE YAZARSIN.NE SENİN NEDE BAŞKASININ O İSTEDİ DİYE ÖZELİNE MESAJ FALAN YAZAMAM.
4-lütfen özelime yaz yalvarıyorum sen yazmadan ben yaşayamam çok koydu bu lafların bana :)
5.BİRAZ YAŞINIZ GEREĞİ HADDİNİZİDE BİLİN.SAYGILI OLUN.
5-yaşımı nerden biliyosun, saygı hakedene olunur. ki saygısızlık ta yok şu an.
6.MADEM TARTIŞMA İSTEMİYORSUN.laflarına dikkat et biraz.HERLESİN TAKIMINA ZEVKİNE SAYGILI OLMAYI ÖĞREN.
6-ben senin takımına zevkine saygılıyım, mantıksızlığına karşıyım sadece. bi de "HERLES" değil, "herkes".. ;)
7.HİÇ BİŞEYİN KAYNADIĞI YOK.PATCH FALAN KAYNAMADI.SENİN OLAYI TAKIMLAŞTIRMAN VE GS LAF ATMAN OLAYI BU RADDELERE GETİRDİ.OLAYI SAPTIRMA
7-anlaşılan herşeyi üstüne alınıyosun. o laflar BlackGodaydı sayın forum bekçisi.
bundan sonra ne cevap yazarsan yaz, benim muhattabım değilsin. çok uzadı bu tartışma.zaten sana başkaları da ağzının payını vermiş o yüzden otur bi kendini sorgula millete zıt gideceğine hep.
aslında ilk benim yazdığım mesajdan uzadı bütün bu tartışmılar, o yüzden herkesten de özür diliyorum başta enes olmak üzere. bu tartışma içinde son mesajımdı bu.