blacgod'a yardımcı olmak için yaşadığım problemlerden bahsetmek istiyorum.problemlere böylece daha kolay cevap bulacaktır.Bu hataları çoğu kişi yaşamış yada bahsetmişde olabilir.ben sadece kendi yaşadıklarımın tümünü dile getiriyorum
1-edit'e girdiğimizde beşiktaşın üzerine geldiğimiz an oyun pes5.exe hatası veriyor
2-maç yapmak için bjk seçtiğimiz an oyun pes5.exe hatası veriyor
3-türkiye milli takımının taraftar sesleri ile fenerbahçenin taraftar sesleri aynı.Milli takımla oynarken fenerbahçe taraftar sesleri var.(bu sorun galiba fb taraftar seslerinin yok edilmesi ile düzelecektir)
4-milli takımın formasının ön yüzündeki rakamlar dairenin dışında kalmış ve hoş bi görüntü olmamış.
5-şükrü saraçoğlu ve atatürk olimpiyat stadının saha zeminleri çok karıncalı ve göz yoruyor.Daha farklı saha zeminleri üretilemezmiydi.Mesela ali sami yen stadyumu saha zemini gayet güzel.
6-Oyuncu faceleri gayet iyi.Buna kimsenin birşey deme hakkı olamaz.Diyen varsada çıksın daha iyisini yapsın helal olsun diyelim.Bence Türkiye çapında birkaç tane facemaker'ı bu kadar kolay harcamamalısınız faceleri beyenmeyen zatımuhteremler.
7-Ali samiyen stadı ennio tardini diye bi stad olarak geçiyor.Yalnız bu gold patch yapılmadan öncede ben bunla çok uğraşmıştım.ne hikmetse konami firması stad isimlerinin editlendiği yere ennio tardini adına bir çizik bile koymamış ama oyunda böyle bi stad var ve oynuyoruz.Bu kadar bariz hataları konami bile yapıyorsa sizlerin ufak tefek hatası önemli bile değil bir yerde.
Bunları Eleştiri anlamında algılamayın.Eleştiri olarak algılanıyorsa eğer bilinki yıkıcı değil yapıcı eleştirilerdir.Bu saydığım maddelerin hepsi bişey yazmış yada konuşmuş olmak için değil yamayı yapmış olan sevgili kardeşlerimize problemi çözmeleri için yol göstermek anlamındadır.Bilmem anlatabildimmi! Herkese sevgi ve saygılar