Yasin KAYA arkadaşlar resimdeki kalite bozulmasını gürhan arkadaşım sağolsun halletti...zipin içinden çıkan dosyaları ggs ile import etmeniz yeterli...elime kaliteli fotolar geçtikçe yapmaya devam edeceğim... http://rapidshare.de/files/7785126/menue.zip.html
zebanie güzel olmuş kardeş. yalnız resimleri magic wand'la değil de lasso tool ile temizlersen daha iyi sonuçlar alırsın. Cimbomlular sevinecek bu işe.Benim FenerMod'a rakip çıktı desene:) Eline sağlık. Devamını dilerim
Yasin KAYA Orjinal Mesajı Yazan: zebanie güzel olmuş kardeş. yalnız resimleri magic wand'la değil de lasso tool ile temizlersen daha iyi sonuçlar alırsın. Cimbomlular sevinecek bu işe.Benim FenerMod'a rakip çıktı desene:) Eline sağlık. Devamını dilerim önerin için sağol...kimse yapmıyor cimbomlu ne yapalım...elimden geldiği kadar ben yapayım dedim...ayrıca ben magic wand'la yapmıyorum...normal silgiyi kullanıyordum ama lasso tool la denedim güzel oldu...onla devam edebilirim...
sdogan19640101 ikinizide candan kutlarım.başarılarınızın devamı dilerimfutbol delisi ihtiyar cim bom lu.
CrimE Orjinal Mesajı Yazan: kayasin86 önerin için sağol...kimse yapmıyor cimbomlu ne yapalım...elimden geldiği kadar ben yapayım dedim Eminmisin kimse yapmadımı? :sly: