Binali Arkadaşlar merhaba topu çok açarak önümüze atarak koşma nasıl yapılıyor. Yani R1 sağ ok diil. Çok açarak koşma nasıl oluyor. Teşekkürler.
deuozan yön tuşuna basılı tutma elini, arka arkaya basıp basıp çek elini. istediğin gibi topu açarak sürebilirsin ;)
Miln Orjinal Mesajı Yazan: LeFtErxFaTalFlEx hızlı koşarken çapraza doğru adamını yönlendir ve aynı anda R2 ye bas :D arkadasım sadece cvp yazmış olmak için yazma :mad:
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Miln arkadasım sadece cvp yazmış olmak için yazma :mad: ne alakası var niye cewap yazmak için yazim çocuk sormuş bende cewapladım :mad: :cool:
xxxxxxxxxxxxxxxx Orjinal Mesajı Yazan: Miln arkadasım sadece cvp yazmış olmak için yazma :mad: niye ortamı gerdin şimdide ?:confused:
Miln Orjinal Mesajı Yazan: Binali Arkadaşlar merhaba topu çok açarak önümüze atarak koşma nasıl yapılıyor. Yani R1 sağ ok diil. Çok açarak koşma nasıl oluyor. Teşekkürler. lefter ii oku bak ne yazıyo
Mc.Speedy Orjinal Mesajı Yazan: Miln arkadasım sadece cvp yazmış olmak için yazma :mad: Arkadaşımız Sormuş Bilmediği Ve Öğrenmek İstediği İçin Lefter Abimizde Cevaplamışş Sitemiz Forum Bilmediklerimizi Öğrenmek Bildiklerimizi Paylaşmak İçindir !! Böyle Cevaplar Anlamsız Ve Mantıksız OluR....
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Miln lefter ii oku bak ne yazıyo ben valla o sourdan nasıl depar atılır anlamını çıkardım :)
xxxxxxxxxxxxxxxx Orjinal Mesajı Yazan: Miln lefter ii oku bak ne yazıyo ya ne dediğini hiç anlamadım arkadaşım biri bi soru sormuş o da cevaplamış niye böle anlamsız mesajlar atıyon ki?:confused:
rapper Orjinal Mesajı Yazan: Miln arkadasım sadece cvp yazmış olmak için yazma :mad: sen mi o mu???:mad: :mad:
_Omer_ Klavyede Oynuyosan E ye 1,2 kere bas acar topu PS2 de oynuyosan R1 1,2 kere bas acar. Ne kadar cok basarsan O kadar cok acar :)
Miln Orjinal Mesajı Yazan: LeFtErxFaTalFlEx ben valla o sourdan nasıl depar atılır anlamını çıkardım :) tamam uzatmaya gerek yok bende kabul ediyorum fazla çıkıştım ama arkadas senin dediğin hariç demiş ondan yane
deuozan arkadaşlar topu aça aça sürmeyi istiyo soran kardeşimiz, bu da R1 e basılı halde koşarken, yön tuşuna arka arkaya basmayı gerektirir. dururken aniden R1+çapraz yapılırsa ani deparlar atıyor ama bunu sormuyo sanırım.
Binali Arkadaşlar niye bu kadar kaos oldu ki. Benim asıl sormak istediğim sağından atıp solundan geçme gibi bişiy. Topu önüne atıp hızından yarralanma. Hepsi bu kadar
onuralexx yaf kardes BAS İKİ KERE E TUŞUNA HIZLI KOŞTUR SONRADA TAM E YE BASTIKTAN SONRA ARKASINDAN HEMEN C YE BAS BİR İKİ KERE SONRA AÇILCAK TOP GÖRÜCEN. ZATEN SEN SONRA KENDİ KENDİNE GELİŞTİRİRSİN OLAYI....
tazmanya35 nasıl bir yardımlaşma formu anlamadım, insanlara değişik değişik tavırlar tafralar. 2 kere c ye bas 4 kez d ye sonra 3. kez d ye bastıgında sol ayagını kaşı sonra 11 kez m ye bas o arada git bi bardak su iç