hakank Bir kaç arkadaş benden fifa 06 boot raptor programını sordular buyrun size işte.... 152 adet ayakkabı... açılan sayfadan download ile başlayan linki tıklayın... kolay gelsin. http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=4244
bart_ Yalnız bende boot raptorda hani kramponlar ve No_1 filn yazıyor, işte onları sırasıyla filn koymuyor rastgele import edio oyuna..:( ama yinede ben ayarladım istediklerimi ama eğer kolay bi yolu varsa buraya yazın;)
arthas1907 Beyler ben bu raptoru yükledim sonra bir iki krampon import edeyim dedim sonra oyun felan hak götüre tekrar silip yükledim fifa yı oynayabilmek için eksik olsun kramponu....
aleemania Orjinal Mesajı Yazan: DJ. Giray tmm buldum kardes nası buldun ya? bende o sitede indiremiyom bi turlu... bi anlatsan..
junior sapık yaw arkadaşlar ben yükledim iyi güzel açıyorda kendimi üretmiştim ona nasıl giydiricem o kramponları:,(
hakank Valla benim fifaya hiç bir şey olmadı çatır çatır oynuyorum... Ayakkabıları yükledikten sonra bir kez siz FATBH Builder programını çalıştırmanızda tavsiye ederim.