Dabulu arkadaşlar galatasaray ile ,ilk sezon aşampiyon. oldum. ikinci sezon a hazırlıkları da yaptım hazırlık kampları yaptım ve ali samiyen de chealse ile hazırlık maçımı yaptım oyuncularımı iyi hazırladığımı düşünüyordum ancak oyuncularımın kondisyonları çok çabuk düşüyor ve çabuk yükselmiyor kondisyonları sezopn başı olduğundan normal ama bunu en alt seviyeye nasıl indirebilirim....?
Dabulu evet türkiye süper ligi ve almanya,italya,ispanya,ingiltere premier liglerini seçtim... 2 lig b kategorisini seçmediğim içi sorun olmadı ;) ama istersen konuya dönelim...
eLanvitaL Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu arkadaşlar galatasaray ile ,ilk sezon aşampiyon. oldum. ikinci sezon a hazırlıkları da yaptım hazırlık kampları yaptım ve ali samiyen de chealse ile hazırlık maçımı yaptım oyuncularımı iyi hazırladığımı düşünüyordum ancak oyuncularımın kondisyonları çok çabuk düşüyor ve çabuk yükselmiyor kondisyonları sezopn başı olduğundan normal ama bunu en alt seviyeye nasıl indirebilirim....? evet arkadaşlar bu sorunu bende yaşıyorum yardımcı olurmusunuz?:confused:
Pentagram_15 Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu arkadaşlar galatasaray ile ,ilk sezon aşampiyon. oldum. ikinci sezon a hazırlıkları da yaptım hazırlık kampları yaptım ve ali samiyen de chealse ile hazırlık maçımı yaptım oyuncularımı iyi hazırladığımı düşünüyordum ancak oyuncularımın kondisyonları çok çabuk düşüyor ve çabuk yükselmiyor kondisyonları sezopn başı olduğundan normal ama bunu en alt seviyeye nasıl indirebilirim....? Öncelikle yeni fixture geldikten sonra (sezonun başlamasına 20 gün kalada diyebiliriz) 5 tane kadar hazırlık maçı yaptın mı? Eğer buna cevabın evet ise o zaman antrenman ayarların ne durumda. Oyunculara çok fazla yüklenirsen antrenmanda doğal olarak maçlarda yorgun olabilirler. Birde biraz dönüşümlü oynat adamlarını. Konyaspor'da Bruggink'i yedek bıraktığım maçlar oluyor.
Dabulu sezon öncesi 3 maç yaptım bu arada yavaş yavaş her şey yoluna girmeye başladı oyuncular kondisyonlarını çabuk yükseltmeye başladı sanırım maç eksikliğindenmiş... antrenmanım iyi çok yüklenmiyorum oyunculara
Pentagram_15 Evet sezon başı benim maçlarım iptal olmuştu 10 hafta galibiyet alamadım. Sezon başı elinizden geldiğince çok maç yapın.
dozdoz Orjinal Mesajı Yazan: pEnTaGrAm_15 Evet sezon başı benim maçlarım iptal olmuştu 10 hafta galibiyet alamadım. Sezon başı elinizden geldiğince çok maç yapın. evet mac yapmak cok onemlı fm05de ıptal edıodm cok fazla etkılenmıodu ama bunda ole degıl ne kadar cok mac yaptıkca daha ıyı oluolar