Herkes internete bağlıyken para kazanabilirsiniz diyordu.Ben hiç inanmıyordum. Ama gerçekten kazanılabiliyormuş.İşte size bunun adım adım yolu...
Arkadaşlar aşağıdaki siteye üye olun ve üye olduktan sonra verilen programı indirin...Kesinlikle virüs ve trojan bulunmuyor.Sol üstte yürüyen bir animasyon var.O animasyon oturup uyuklamaya başlayınca farenizi üstüne götürüyorsunuz veya reklamlara tıklayın.Reklamın açılmasını beklemenize gerek yok.Reklam tıklayıp pencere açılmadan kapatsanız bile para kazanıyorsunuz ve animasyon hızlı koşmaya başlıyor.Sağ alt köşedeki ikon yeşil iken para kazanıyorsunuz demektir.Ama kırmızıysa reklamlara tıklayın.Siteye doğru bilgiler vermenizi öneririm çünkü ödemeleriniz evinize çekle yapılıyor...Krediniz 50000 olduğunda 50$ kazanıyorsunuz...
Ben programı yükledikten 1 saat sonra 750 krediye ulaştım.Yani 0.75 $. 10 saat=7.5$ bu demek oluyorki internette takılırken bu programı kullanırsanız.Günde12 milyon garanti...Üye olurken çek seçeneklerinde 50$ seçerseniz paranız 50$ olunca çek gönderilir.Daha fazla çekerseniz daha fazla puan kazanınca çek gelir.İyi kazançlar...
gelen sayfaya kaydolun uye olduktan sonra download (ıkıncı sıradaki)yazısına tıklayın sonra kaydet deyın kaydettıkten sonra kaydettıgınız yere gıdıp yesıl dolar resmı olur ona tıklayın şifresnızı ve nickinizi girin program baslayacaktır çeki ziraat bankasından alıyorsunuz soracak oldugunuz sorular olursa yazın cevaplarım.
E-mail adresinizi doğru verin çunkü puanınız 50000 olunca ziraat bankası hesap numaranızı isteyecekler siz de hesap numaranızı vericeksiniz onlar paranızı yatıracak.Kesinlikle kredi kartına gerek yok.
**ÇIKAR AMAÇLI LİNK, MENFAATLERİN OLMADAN EKLERSEN LİNKİ BUYUR EKLE**