**San Marino 1-3 Porto Rico**
çok iddialıydım maça çıkmadan önce
güsel de taktik hazırlamıştım
ama aksilik daha ilk dk da başladı
ceza sahası içinde rakibe faul yapan kalecim takımı 10 kişi bıraktı. Penaltı'dan yedim golü ve 1-0 mağluptüm. Daha sonra mecburi taktik değişikliği yaptım ve ilk yarı 1-0 lık skorla geçildi.
İkinci yarıda etkili ataklarım oldu fakat son vuruşlarım başarısızdı.
76 ve 78 de 2 gol daha yiyerek durum 3-0 oldu. Ama maçtan kopmadım ve 81. dakikada topu ağlarla buluşturdum. Maç 3-1 bitti.
**Belçika 6-0 San Marino**
yenildik ama ezilmedik.....
gerçekten çok çalıştık çok yorulduk
harika oynadık atak yaptık
kalecim başarılıydı(maçı 7 ortalamayla bitirdi)
diğer oyuncularımın da hepsi 5-6 ortalamaylaydı...
ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKICAZ
**Bosna 5-0 San Marino**
yine ezilmedik
oyuncularım başladıkları gibi bitirmesini bildiler
hepsi oyunu 6 ortalamayla tamamladı
her ne kadar 2 tane kaleyi bulan şutum olsa da muslimovicin 3 tane golüne engel olamadık
**San Marino 0-11 İspanya**
umutsuzca çıktığım bu maçta hezimete uğradım:)
ama yine de çekilen 24 şutun 13 tanesini kurtararak gecenin yıldızı(!)olan kalecimi kutluyorum. Ayrıca 3 maçta 3 kırmızı kart gören oyuncularımı da kınıyorum.
**San marino 1-8 Galler**
saolsun kırmızı kartlar hiçbi maçta beni yalnız bırakmıyor.
bu maçta da henüz 4. dk da kırmızı kartla 10 kişi kaldım. Daha sonra oyun disiplininden kopan takımım ardı ardına goller yemeye başladı ve durum 6-0 a geldi. İlk yarı bu sonuçla bitti. Devre arası konuşma işe yaradı ki oyuncularım atak yapmaya başlaadı maçtaki ilk şutlarım da bu dakikalarda geldi. Ancak 2 gole engel olamadım ve 8-0 oldu durum. Üstüne 82. dk da 9 kişi kaldım ama oyunu bırakmayarak maçtaki tek golümü kaydettim.
**Güney kore 5-0 San marino**
karşımızda bu sefer 2002 Dünya Kupası 4. sü bulunuyordu. Yine çok zor(!) bir maçtı ama umutsuzluk yoktu... Oyuncularım ellerinden geleni yaptı.
Hatta bu maçta rekor kırarak 3 şutum kaleyi buldu.:) Kalecim de elinden geleni yaparak 15 şutun 10 tanesini kurtardı. Ancak bu 5 gol yememe engel olmayarak sahadan yine boynum bükük ayrıldım