ben de anlatamamışım zaten kısa sürede yazdım öyle oldu tabiii
şimdi biraz daha ayrıntılı anlatayım da bu işi halledelim
şimdi graphics studioyu açın 0_text.afs yi loadlayın sonra mesela bi stad dosyasını bulun mesela unknown_10642 anfield stadı (galiba) şimdi onu tıklayınca altta o stadın resimleri çıkcak alt tarafta şimdi o alttan çubuğu sağa kaydırmak suretiyle ağ resimlerini bul 3 tane ağ resmi olcak (büyük,orta,küçük)
şimdi bizim ağ paketinden sadece büyük ağ çıkıyo diğer ufakları ya kendin yapcaksın ya da onları öylece bırakcaksın ki o zaman da ağlar uzaktan editlenmemiş gibi gözükür yakınlaşınca renkler değişir
neyse şimdi mesela kırmızı-beyaz bi ağ resmini o paketten masaüstüne atın resim dediğim bmp uzantılı resmi..graphics studio da o resimlere bakma yerine sağ tıklayıp open de ve o kırmızı-beyaz ağ bmpsini aç sonra değiştirmek istediğin resmin üstüne doğru tutup kaydır ağı oyuna atmış olursun
her stadın 5 tane bin dosyası var hepsine tek tek yapman lazım bu işi ki bence pek de uğraşmaya değer bişe değil yine de siz bilirsiniz eğer anlamadığınız bişe varsa daha ayrıntılı olarak sorun "ağları nasıl koycaz" diye sormak yerine "şuraya kadar yaptım gerisini yapamadım" diye sorarsanız daha kolay çözeriz işi :)
kolay gelsin