Trabzon’a düşen ateş ekrana da sıçradı. Bordo-Mavili takımın ligde aldığı kötü sonuçlar camiadaki huzursuzluğu büyütürken, kulübün önde gelen isimleri arasındaki anlaşmazlık da televizyonların canlı yayınlarında açıkça ortaya çıktı. Trabzonspor Asbaşkanı Ömer Sarı, katıldığı yerel bir televizyonun spor programında, eski idarecilerinden Murat Bozoğlu için ‘Yalancı’ kelimesini kullanınca ortalık karıştı.
**TV’DEN KÜKREDİ!**
Bozoğlu, kendisi hakkında yapılan eleştirilerin ardından canlı yayına bağlanarak Asbaşkan’ı eleştirdi. Trabzonspor’da yöneticilerin vermeden aldıklarını belirten eski yönetici, ‘Ben ‘Kulübe maddi destek verelim’ dedim. Emre’yi alacaktım ama izin vermediler. Halil ile anlaştım, beni hayalci olmakla suçladılar. Kulüpten alacağım olan 350 bin doları bağışlıyorum. Benim gibi Ömer Sarı da bağışlasın’ dedi.
**HİÇ KONUŞMADIM!**
Yönetimde bir süre birlikte çalıştıkları Ömer Sarı’nın kendisiyle ilgili açıklamalarına üzüldüğünü ifade eden Murat Bozoğlu şunları söyledi: ‘Asbaşkan ile Brezilya’daki olaylar sonrası hiç konuşmadım. Bir süre kabuğuma çekilmiştim. Bu şartlarda faydalı olamayacağımı anladığım için de istifa ettim. Benim konuşmama kararıma rağmen hakkımda halen gündem yaratılmasına anlam veremiyorum.’
**EMRE ŞOV DEĞİLDİ**
Emre Belözoğlu, Halil Altıntop ve Zurawski ile ilgili ilginç açıklamalar yapan Bozoğlu, engellendiğini söyledi. Kasada para olmadığı için transferlerin tıkandığını belirten eski yönetici, ‘Zurawski fiyata takılmıştı. Ben ‘Yöneticiler de katkı yapsın’ demiştim. Ömer Sarı, bu teklifi geri çevirdi. Emre olayını basına taşıdığım ve bunu basında yer almak istediğim için yaptığım söylendi’ şeklinde konuştu.
**BORÇLARI SİLELİM**
Fener’in kendileri talip olunca Emre’den vazgeçtini iddia eden Bozoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Ömer Sarı o dönem bana ‘Emre bu takımın orta sahasında oynayamaz’ ifadesini kullandı. Ayrıca Şenol Güneş’in ısrarla isteği Halil Altıntop’la da anlaşmaya varılmasına rağmen bu transfer de Sarı’dan veto yedi. Kötü duruma düşmemizde tüm yöneticilerin payı vardır. Alacaklarımızı kulübe bağışlayalım.’
**TOLGA RİSKLİYDİ!**
Asbaşkan Ömer Sarı ise transferde farklı düşünceler olmasının normal olduğunu vurguladı. Zurawski’yi Brezilya alternatifi nedeniyle beklettiklerini belirten Sarı, ‘Buradan boş dönünce, Zurawski’ye gittik. Ama bizden çok para verip aldılar. Biz de Jun’a döndük. Bu oyuncuyu izlemeden alarak hata yaptık’ dedi. Asbaşkan Sarı, Tolga’yı sakatlığının riskli olması nedeniyle sattıklarını da açıkladı.