Selam Arkadaşlar;
Oyunu 2 CD olarak aldım Ankara'dan GS veya TÜRKİYE ile oynadığımda Spiker oyuncu isimlerini söylemiyor, acaba; 4 Cd'lik oyunda iSPANYOL VEYA iTALYAN SPİKER GS ve TÜRKİYE ismlerini söylüyor mu?..
Bu Konuyla ilgili bir konu daha açmıştım ve sağolsun baz arkadaşlar bir patch önermişlerdi sanıyorum 2.veya 3.sayfada indirdim ve denedim DKZ Studio ile hiç bir değişiklik olmuyor acaba, Playstation ile oynayanlar bir fark varmı CD version damı isimleri söylemiyor bununla ilgili sağlıklı bir patch varmı yada; PES 4 hiç olmazsa Milli Tk.oyuncularının isimlerini spiker söylüyor du örn.hakan Şükür ancak PES 5 de GS'yi oyuna koymalarına rağmen isimleri söylemiyor bununla ilgili ne yapılabilir bir patch varmı bilgisi olan arkadaşlar lütfen bir cevap versinler aksi takdirde çok zevksiz oluyor...
Her seferinde bir eksiklik oluyor ve buda insanın canını sıkıyor..
Ne Fifa06 nede PES 5 şu ana kadar bekleneni kendi adıma söylüyorum veremediler..Wolf kardeşten yine bir patch bekliyorum en azından geçen seneki gibi başarılı ve güzel bir patch öncelikle şu isimleri halleder inşaallah yoksa benim gibi bir çok insan rafa kaldıracak oyunu..
NOT..Dikkatimi çekmiştir her zaman...Biri bir yenilikle karşılaştığında forum'a yeni konu açarak falanca site falanca....patch çıkardı diye..Acaba bu arkadaş o patch'i indirdiyse neden bu foruma link koyacağına buraya upload etmez, diğer arkadaşlarda kolaylıkla buradan indirebilir ve aynı sıkıntıları ve internet ücretinden kurtulur parası da bir tarafa siteye ulaşamazsın download edemezsin o an bir sürü sıkıntı..paylaşmak güzeldir arkadaşlar kıskançlık etmiyelim bildiğimizi başkalarıda bilsin bunun bir zararı yok tüm arkadaşlar bu bilinçte olsa eminim ki her şey daha kolaylaşır ama nerdeee..
herneyse lüzumsuz gelecek bir çok arkadaşa ancak söylediklerim çok doğru...
EVET..WOLF seni bekliyoruz sen el atmazsan yine bu yılda hüsran olacak...
Saygılar...Bilal