@sahınbey
Ben bir ara bu forumlarda yerden sert ve hızlı sut nasıl cekılır dıye sormus ve tatmin edici cevaplar alamamıstım sana su an ıcın gelen cevaplar gibiydi sonra oynaya oynaya kendım buldum.
1. Sut cekerken nereden vurursan farketmez D tusuna iki tık ardı ardına ve seri sekılde topun kaleye uzaklıgına gore seni oldukca tatmin edecek sutları cekeceksın ve bilgisayar oyuna aksiyon katmak ıcın topun hızını ayarlıyor zaten yerden atılan ve kaleciden donen sutlarda baslı basına bir keyıf veriyor insana...
2. Orta atmak ıse ayrı bır keyıf sag sol farketmez dalmıssın ıcerıye ceza sahasında bosta adamın varsa yıne tık tık 2 kere A adamın onunde ınan bana gol atmak hele kı benım gıbı havadan gelen toplarda kafayı dısarı atma yuzden yuksek ıse cok ıse yarıyor ve tv den ızledıgımız gollerı atma sansı verıyor ama yerden orta ıstıyorsan ceza sahasının bos olmasına dıkkat et yoksa topu kesıyorlar orta atmadan ve pozısyonun gelısımıne gore Q tusu ıle ceza sahasına adamını kacırırsan daha net pozısyonlar bulabılırsın.
3. Ve Basarılar...