Arkadaslar ben uzun zamandır bekliyorum.Gecen sene pes4 cıktıgında da alınamayan lisanslar yuzunden oyundan ilk basta zevk almamıs fakat WOLF adlı patch maker arkadaşımızın cıkarmış oldugu EVOLUTION PATCH 2005 sayesinde ilk yükledigim andan itibaren bugune kadar hiçbir günümde eksik etmemişimdir PES4 ü.evet bugune kadar diyorum cunku hala pes5 icin böylesine kapsamlı bir patch cıkmadı hala...(pankartlar-gercek takım ve oyuncu isimleri-son kadrolar-gercek formalar-takımlara göre stadlar-mukemmel çimler-tezahuratlar....vs)... ve dogal olarak ta bu biz oynayıcıların canını feci şekilde sıkıyor olmalı.SCN üyesi veya SCN yöneticisi bazı arkadaslar hemen WE TURKA lara baslamıslar okudugum kadarıyla.ama ilk önce WE TURKA yerine oyundaki takımları hic bozmadan EVOLUTION PATCH 2005 gibi bir patch yapılsada onu oynasak daha iyi olmazmıydı.kesinlikle bizim arkadaslarımıza,yöneticilerimize ve patch makerlerimize lafım yok.tabiki onlar bizim icin en iisini yapmaya calısıolar ama suana kadar indirdigim en ii WE TURKA (en son cıkan turkce spikerli) olan pes4 WE TURKA da bile coooooook büyük eksikler vardı.oyunun bircok özelliği bozulmuştu.ama EVOLUTION PATCH de oyunun orjinal halindeki takımların üzerinde restore yapıldıgı icin hem daha kullanıslı oluyordu hemde ne bileim oyun sadece TURKIYE LIGI ne hitap etmiyor daha kapsamlı bir hal alıyordu.böyle güzel bir patch nezaman yayınlanır.bilgisi olan bir arkadaş varmı? sizcede dediklerim dogru değil mi arkadaşlar? saygılarımla...