arkadaşlar uzun aramalar sonunda buldum. sizlerle paylaşmak istedim. denedim işe yarıyor.
Sınırlamasız RapidShare Download:
RapidShare sunucsu her hesap için saat başına bir sınırlama getiriyor... Yine de IP adresinizi değiştirerek bu sınırlamayı ortadan kaldırabilirsiniz... Bunun için ANonim IP programları kullanabileceğiniz gibi IP nizi kendinizde değiştirebilirsiniz... Fakat her defasında Ipd eğiştirmektense bunu otomatikleştirebilirsiniz...
IP'nizi gizlemek için aşağıdaki adreste bulunan Hide IP adlı programı kullanabilirsiniz...
Download Hide IP Full:
http://www.mytempdir.com/index.php?dl=1222
Şimdi öncelikle yapmanız gerekenleri anlatıyorum bu yöntemlerle modeminizi veya bilgisayarınızı tekrar başlatmadan IP adresini değiştirip RapidShareden dosya indirebileceksiniz... :
İnternet Explorer'dan Cookie'leri (tanımlama bilgisi) temizleyin. Araçlar > İnternet Seçenekleri > Tanımlama Bilgisini Sil
Bunu el ile de yapabilirsiniz... Bunun için Windows XP ve 2000'de "C:Documents and SettingsKullanıcı Adı" klasörünü açın yukarıdaki menülerden "Araçlar->Klasör Seçenekleri" menüsünü tıklayın.. Daha sonra açılan pencereden "Görünüm" sekmesine gelin ve buradaki "Gizli Dosya ve Klasörleri Göster" seçeneğini işaretleyin...
Daha sonra Görünür duruma gelen "Local Seetings" klasörü altındaki "Temporary Internet Files" klasörüne girin ve buradaki çerezleri silin...
Şimdi Başlat->Çalıştır'ı tıklayıp "cmd" (tırnak işaretleri hariç) yazıp Enter'ladıktan sonra açılan Komut Sistemi pencersine aşağıdakileri yazın...
Kod:
ipconfig /flushdns
(Enter'a Basın)
DNS Çözümleme Önbelleğini Temizler...
Kod:
ipconfig /release
(Enter'a Basın)
Tüm Eşleşen Bağlantıları Serbest Bırakır...
Kod:
ipconfig /renew
(Enter'a Basın)
Tüm Bağdaştırıcıları Tekrar Yeniler...
Kod:
exit
(Enter'a Basın)
Komut Sisteminden Çıkar...
İkinci bir seçenek olarak da bu komutları bir not defterine yazarak *.bat dosyası olarak kaydedebilirsiniz... Böylece bu işlemi her yapmak istediğinizde bu dosyayı çalıştırarak IP adresinizi yenileyebilirsiniz...
Bu ayarlar sorununuzu çözecektir...
RapidShare Geri Sayım Süresini İptal Etmek...
Öncelikle indirmek istediğiniz dosyanın adresine gidin ve alttaki Free düğmesine tıklayın....
Daha sonra geri sayım başlayacaktır bu esnada aşağıdaki kodu Adres Satırına yapıştırın...
Kod:
javascript:var%20counta=0;var%20countb=0;var%20countc=0;var%20countd=0;var%20counte=0;var%20countf=0;var%20countg=0;var%20counth=0;var%20counti=0;var%20countj=0;var%20countk=0;var%20countl=0;var%20countm=0;var%20countn=0;var%20counto=0;var%20countp=0;var%20countq=0;var%20countr=0;var%20counts=0;var%20countt=0;var%20countu=0;var%20countv=0;var%20countw=0;var%20countx=0;var%20county=0;var%20countz=0;
Enter deyin... Doğrudan İndirme linkine yönlendirileceksiniz...
RapidShare'de Download Manager Kullanmak
Bende nedendir bilmiyorum arada sırada flashget ile download yapabiliyorum. Genelde sizde download manager kullanmak için şunları deneyebilirsiniz
1. YouSendIt download Maneger
Kod:
http://www.yousendit.com/downloads/YSIGet%200.99b.exe
Bu programla rapidshareden dosyaları daha hızlı indirebilirsiniz. Ama durdurma olayı işe yaramaz.
2. FlashGet Kullanarak
Flashget'le indirmek için dosyaya sağ tıklayıp flashget'le indir yapıp açılan pencerede dosyayı böl kısmını "1" yapmalısınız. Yani tek parça halinde indirmelisiniz.
3. Firefox ve FlashGot
Bunun için tabiki Firefox browser'ın sisteminizde kurulu olması lazım. Firefox'u kurduktan sonra FlashGot eklentisini yüklemeniz lazım.
Kod:
https://addons.update.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application=firefox&version=1.0&os=Windows&id=220
Eklentiyi buradan bulabilirsiniz.
Sayfada gene linke sağ tıklayıp FlashGot la indir diyerek indirebilirsiniz.
Alıntıdır...ben denemedim.