RoHanRHu Arkadaşlar benim ekran kartı iyi diyil fifa manager açıldı ama 3d maç açılmıyo ne yapmam gerekiyo...:confused:
erbarut_1905 yeni bir ekran kartı alman gerekiyo;)veyada grafik detaylarını en düşük seviyeye indirmeyi dene
RoHanRHu valla cevap verdiğin için saol ama görüntü yarlarını en düşük yaptım bitane ayar var optionsta onu low a getirdim yine olmuyo başka ayar varmı başka neyapa biliriz söylermisin:rolleyes:
Pentagram_15 Fifa ile ayar dosyaları oyunun aynı olması gerek. Eğer dosyaları editleyerek Fifa 2006 oynayabiliyorsan açabilirsin. Ama Fifa 2006 çalışmıyorsa bu oyunun 3D motorunu görmende zor.
tamas valla benim ekran kartım iii ...fifa 06 da oynayabiliorum ama 3d maç açılmıo fifa managerde anlamadım gitti.....1 haftadır onla ugrasıorum:(
Pentagram_15 Fifa 2006 eski kartlarında çılması için çok ince optimize edilmiş anladığım kadarıyla. Ama FifaM06 o kadar fazla uğraşılmamış bundan oluyor sanırım.
fb_sinandemir arkdaş bu sorunu ea sports çözmüş..bir dosya ile bana fb_sinandemir@hotmail.com den ulaş sana dosyayı vereyim