black wings Forumu aradım bulamadım. Arkadaslar 2 klavye aynı sıstemde bır soruna yol acar mı ? Klavyenın bırısı zaten anakartın arkasından pinli girisle baglanıyor usb olarak kullanacagımız 2. bir klavye win XP de ve oyun ıcerısınde sorunsuz olarak tanınır ve oynanır mı ? Shıft tusu ozellıkle arkadaslar ıle oynarken bariz bir avantaj saglıyor. Cevaplarınız icin tesekkurler...
muzzy..! Hayır yaratmaz ama ikisini de aynı klavye olarak görür sadece Yani iki kişi oynayamazsınız "karşılıklı olarak"... Sorun tamamen işletim sistemiyle alakalı...
black wings Yapma yahu olmadı sımdı pekı bunu gerceklestırebılecegımız bır konektor vs. var mı ya da sen denedın mı sımdı sadece denemek ıcın bır usb klavye almayalım ayrıca cevabın ıcın tesekkurler
Blacky Bir bilgisayarda 2 klavye calısırmı akıl var mantık var yane 2 klavye ile oyun oynayamazsınız.. Gidip Neden usb Klavye alıyorsun ki Joystickler dururken onu anlamadım.. :sly:
black wings Senin anlamadıgın sey zaten sorumda var "shıft tusu" ama sorumda olmayan sey bu klavyenın farklı olarak tanıtılabılecegı ıhtımalı. Akıl&mantık ıslerıne gırıp de sevıyenı bozmaya gerek yok. Ben sadece bir soru sordum saygı duyup cevap veren arkadaslara tesekkur ederım...
GechE 2005 için bende aynı şeyi düşünüp usb klavye aldım ama olmadı,çakışma falan olmuyor ama "muzzy"nin de dediği gibi tek bir klavye gibi tanımlıyor ikisini,çare olarak ben bişey bulamadım o dönemde epey araştırmıştım ama olurda sen bulursan bize de haber ver... Kolay gelsin..
black wings Bana bu fıkrı veren olay NBA 2006 da klavye seceneklerı arasında 1-2 gıbı secenekler olmasıydı dusunuyorum da sanırım butun olay klavyeyi gamepad olarak tanıtabılmek ıle mumkun olacak ama ben bir kac bilgisayar forumlarında bu konuyu ama sorarak ama arastırarak bakacagım size de bilgi vermeyi dusunuyorum. Cevabınız icinde tesekkurler...