mucisk bu we turka nın çıkmasına epey olduu ve pes 5 e göre çok face çıkmadıı için birkaç face yapiim dedim yorumlarınız için de sşteye koyuyorum umarım beğenirsiniz ama yorumlar lütfen ona göre çalışacam
_Omer_ Asuasuhasuhasuh Anelka ile appiahin suratlari ztn oyunun icinde var digerleride ney öyle? Hic benzememiski :)
#11 Ben birtek Anelkayi benzettim oda oyunun kendi Anelkasini koymussun. Digerlerini benzetemedim, bence bmp'leride kendin yapmayi dene.. :) Basarilar..
xxxxxxxxxxxxxxxx vay be ne kadar güzel face yapmış abimiz çok kolay bi yöntem mesela aurelio yu yapmak için sadece defoe yi fb ye transfer etmiş bravo
dodos BURASI SOCCERCENTER.NET BURAYI KANDIRAMASINIZ HEHE..... :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:
burak35 yaw arkadaşlar allah aşkına yapmayın.nasıl bir millet olduk biz.düşene vuralım öldürelim.adam uğraşmış bişeyler yapmaya çalışmış.Yok burası bilmem ne,yok bizi kandıramassın.önce şu kafaları bi değiştirelim ondan sonra buraya bişeyler yazalım.
dodos Orjinal Mesajı Yazan: Crim€ Ama oyundaki orjinal yuzleri "Faces by Mucisk" adı altında toplamak bi emek sayılmaz 11100000000000000000000000 katiliyorum.....:hihi: :hihi: :hihi:
burak35 adam forumda yeniyse ve herkesin böyle xxx face pack gibi kendi adını taşıyan bir başlık açtığını görünce kendi emeğine bu ismi yazmış.Küçük ayrıntılarla uğraşmayalım arkadaşlar.OKYANUS GENİŞ SANDALLA BATARIZ.BİLMEM ANLATABİLDİMMİ!!!!
_gunes_ mucisk faceleri bence iyi seçmişsin yüz yapıları çok benziyo benim söliyeceğim bmp lerini editlemeyi öğren yüzler güzel olur ;)
musty adam işe ilk adımlarını atmış bakarsın yarın bmp de editler.burda adamla dalga geçenler adama gülenler de muhtemelen işi sadece download yapmak olan kimseyle bişe paylaşmayanlardır...adam yaptığı 1-2 face i paylaşmak istemiş konunun başlığı biraz saçma olmuş ama o da diğer topiclerden görüp başlığı öyle koymuş çalışmaların devamını diliyorum musick :D