Flux Model olarak hangi animatörü kullanmışlarsa sanırım adamın rövaşatadan haberi yok... Birde Freekick'lerde fasol olmamasınada kıl oldum...
uylaaaa roveşata çekmek kolay bol bol orta açın ben öyle bir çok roveşata attım genellikle Adriano ile
ozon Orjinal Mesajı Yazan: Flux Model olarak hangi animatörü kullanmışlarsa sanırım adamın rövaşatadan haberi yok... Birde Freekick'lerde fasol olmamasınada kıl oldum... ronalldinho we rooney
AlexHooijdonkAnelka Orjinal Mesajı Yazan: boaught17 Güzel çekiliyor arkadaşım.Rovaşata çok güzel amma ukala şeysin sen ha... bide acaip zekiymişsin. rovasatanın güzel oldugunu bildigine gore...
usta rövaşata için: rövaşata atacak oyuncunun yönü kendi kalesine bakmalı yani top bir arkasındaki futbolcuda olmalı. o futbolcu havadan orta yapmalı kaleye doğru çok yavaş. rövaşata atacak oyuncunun yakınında rakip oyuncu olmamalı .2 defa şuta basılmalı . ama çok zor oluyor. antreman modda deneyebilirsiniz
dj4u vole koydum ama roveşata hiç nasip olmadı bu arada free kick kullanmak hiç bu kadar keyifsiz olmamıştı :( nerde FIFA 99 freekickleri
KennyOii **beyler simdi sacmasapan sehir hurafeleri uydurmayin rovesotayi atmak gibi ozel bi yetenek yok(-ki esl'de oynuyorum bircok kisiyle oynadim)rovesota veya vole ortanin gelisine bagli olarak sansa cekilen birsey yok oyle topu havadan at yerden at sacma sapan seyler yok aciklayici bilgidir bu..Rovesota var vole var futbolda gorecegin yada goremiyecegin birsuru zirva var oyun icinde fakat sunuda ekliyim bu voleler ve rovesotalar biraz sansa birazda ortaya bagli olarak cekiliyor ha ben 10 topa volede rovesotada cekerim asarim doksana diyorsan helal olsun devam et ama oyle bi sacmalik yok henuz..ve frikikler frikiklere shift'le yon veriyorsunuz 2005 veya 2004 gibi dusunun sagina soluna ustune dibine dusunun beyler kafayi calistirin azcik yaratici olun...**
usta BEN KAÇ DEFA RÖVAEŞATA ATTIM. ENKOLAY YOLU FORVETTEKİ SON ADAMIN ARKASI RAKİP KALEYE DÖNÜK OLACAK ONDAN ÖNCEKİ FUTBOLCU ONA HAVADAN ORTA YAPACAK. AMA SON ADAMIN YANINDA RAKİP DEFANS OLURSA HİÇ OLMAZ. BİRAZ BOŞ OLMALI. AMA HER ZAMAN YAPMIYOR
KalkVeSavas Ne şekilde orta yaparsan yap ,birkez bile görmedim rövaşata,gerçi volede pek atmadım. Orta yapmayı bilince ortaların 10 da 9 unu gol yapıyosun.Rooney gibi kısacık bi adamlar her maç 40 tane kafa golü atıyorum.
SiNBaD_ Rooney'e laf yok Rooney'le bir gol attım kaleciyle birlikte yükselmişlerdi önünden çok eski Hakan Şükürün aşırttırma golü gibi olmuştu hemde ortasaha dan açtım ortayı yaklaşı en az 45 metre var tabiki demoda zaten yayınlamıştım.Şimdi isteyen olursa bi forumu dolaşmam gerekecek.Bende hiç rovaşata görmedim ama başlığa göre dediğim gibi güzel atılıyor :D
anelka_1990 Röveşata oyunda ayrı bir özellik değil.Ama rastgele adam çok boştaysa ve aynı zamanda yetenekliyse vuruyor.4-5 defa attım.Ayrıca rooney'le bir maçta 40 kafa golü atan arkadaşta baya atmış.Br maçta 40 gol atamassın ki kafayla tacaksın.90 dakikalık amatöre karşı mı oynuyorsun...
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: anelka_1990 Ayrıca rooney'le bir maçta 40 kafa golü atan arkadaşta baya atmış.Br maçta 40 gol atamassın ki kafayla tacaksın.90 dakikalık amatöre karşı mı oynuyorsun... :)