**KONAMI'ye böyle 10 parmağımla YUH! derim başka bir şey demem ya...**
**1)** Evet,oyunun large-scale kameralarada takılması hepimizin malumu.Lakin seyircilerin bir anda ortadan kaybolması,daha sonra "Replay"de tekrar geri gelmesi düpedüz mantıksızlık ve izah edilemez bir durum.
**2) **Ayrıca oyunun "High Detail"da da aynı şekilde davranmasını benim pek aklım almadı doğrusu.Yani madem kullanıcıyı düşünerek böyle bir önlem alıyorsunuz,e bunu "High Detail"da yapma be kardeşim!??!Nasıl bir programcılık anlayışı,ben anlamıyorum,anlayamıyorum doğrusu.Yani ekranı zorlanan,takılan düşürsün ekran ayarlarını "Low Detail"da oynasın seyircisiz,burada ekran kartına bir çuval para ödemiş insanların suçu günahı ne?Yani canavar gibi ekran kartınız var ama yine aynı mantıksızlıkla karşı karşıyasınız,hem de bunu programlamak programcılık açısından çok da zor bir hamle değilken.
**3)**Son olarak şunu söylemek isyiyorum,gerçekten bu KONAMI'de çalışan insanların IQ seviyelerinden şüpheliyim ben.Yani oraya bomboş birşey koymak yerine,en azından resim formatında aynı boyutta duran seyirciler de koyabilirlerdi.Yani bomboş bir stadın herkesin dikkatini celbedeceğini düşünemeyecek kadar basiretsiz insanlar mı bunlar.