sseba&lefter arkadaşlar sınırlı adsl ve sınırlı rapid :) yüzünden 43 MB'lık bu dosyayı indirmiyorum. Şimdi sorum şu, kitserver 5.01'e benim PES4'teki formaları yüklesem olurmu. Yeni kitserver'ın formatı nasıl oyunda. Yani yine numaralı klasörler mi var oyunda?
musty Orjinal Mesajı Yazan: sseba&lefter arkadaşlar sınırlı adsl ve sınırlı rapid :) yüzünden 43 MB'lık bu dosyayı indirmiyorum. Şimdi sorum şu, kitserver 5.01'e benim PES4'teki formaları yüklesem olurmu. Yeni kitserver'ın formatı nasıl oyunda. Yani yine numaralı klasörler mi var oyunda? evt ama numaralar farklı
sseba&lefter oyunun çökme nedeni forma şort ve çorap kombinasyonunda forma bölümleri için farklı paletler kullanılmış olması olabilir. Sanırım tek bir forma (all in one) kullanılırsa sorun çözülür.
musty Orjinal Mesajı Yazan: bbaarriiss kitserveri indirdim setup diorum olmuoyo yardim lutfen kitserveri doğru yere koyduğundan emin ol yine de olmazsa başka bi kitserver indirmeyi dene ya da yeni bi sürümünü bekle
gfbkutay kardeş liverpoolun beyaz forması schalke formaları ve lyon formaları hatalı bunların hatasızını nerden bulcaz formalar yamuk yumuk cıkyo
Black God Orjinal Mesajı Yazan: gfbkutay kardeş liverpoolun beyaz forması schalke formaları ve lyon formaları hatalı bunların hatasızını nerden bulcaz formalar yamuk yumuk cıkyo forumu dolaş biraz
Covani Orjinal Mesajı Yazan: musty benim rapidde sorun vardı bu adresi arkadaşa aldırdım direk tıklayıp download a başladım fakat şimdi tıklıyorum ana sayfayı açıyo ben de anlamadım http://dl11.rapidshare.de/files/7156375/164354099/KDB.rar ayrıca direk link işe yarıo tecrübeyle sabittir :) bu arada indirin süper olmuş nerdeyse tüm takımların formaları var içinde 1-2 ss arkadasim su nike yuvarlagi nasil numaraya gore ayarlicaz.. biri dogru durust anlatsin sunu yavv.. aaaaaaaaa.
ahmet9911 aynı sorun bendede oluyodu arkadasım ama tecrübelerimden dolayı 0_text dosyasını yedeklemiştim düzeldii