CrossOver ya arkadaşlar başından beri dert oldu bu bana durmadan ekliyolar bunun için scn den gereksiz kişiler die bi bölüm bile açtım ama ne yazıkki kendi elcağızlarıyla beni ekleyen arkadaşlar kim olduumu unutuyorlar bu da beni deli etmeye yetiyor eğer msn listi yükliycekseniz adam gibi kişileri aklınızda tutun yoksa gerçekten 2.kez unutanları listemden silicem eminim bnm sorunumu yaşayan arkadaşlar vardır!!!!
Venom abi sana bişi diyim mi: listemde SCN den konuştuğum 60 kişi var onlar ayrı bölümde bi de diğer bölüm var 191 kişi: bu 191 kişinin en fazla 15 tanesiyle konuşurum o da arada sırada;)
CrossOver bak sen bnm arkadasşlar bölümümdesin:)arkadaşlar o sinirle yazmış olabilirim kusra bakmayın
R@PP€R Benimde SCN diye bi bölüm var zaten orda kimin kim olduğunu biliyorum 130 kişiden 10 kişiyle konuştuğum için pekte dert olmuyor :) Zaten SCN'deki bazı arkadaşlarla başka forumlarda da konuşuyorduk onları da diğer sitelerin bölümüne koydum :)
Hasansas1905 scn den bi hasan sas 11,nikeman bide ara sıra lennox kardeşlerimle konuşuyom. dier ekledigim kişilerde akaraba biraz aşiretiz:D:D ciddiye almayın aşiret diilim:D:D
Nouzer Ben asalak gibiyim :) İşim olduğu zaman birileriyle konuşuyorum .. Yoksa selam verdiğim bile yok .. Sadece hep konuşuğum Last_BLow var o kadar yuh bana :(:(
CrossOver gelin konuşalım ya adam gibi muhabbet etçek adam yok 230 kişiden:Dekleyin lem tayaksi@superposta.com
ismet_nash bende yaklaşık 150 kişi falan var çoğu kişi ile konuşuyorum konuşmadıklarımı da engelledim zaten scn den konuştuğum combocutr var hemde çok iyi arkadaşız ya da ben öyle zannediyorum :D :p