2ampara***Womanizer arkadaşlar telefon durup dururken ışık saçıo yani flaş patlıo sinir oldum nie böle oluo çözemedim.k700 ü olanlar sizde de bu problem oluomu?
Exvision İlk aldığım zamanlarda tam kamerayı açacağım tel kapanıyordu.Şimdi olmuyor.. Bence imalatında bir hata vardır.Garantisi bitmeden göster derim.
Thor Bulunduğun bölgedeki bir yetkili SonyEricsson ervisine götür.(Servis listesi resmi sitede var) Garantiliyse kesin sorununun çözülmesi lazım. Hatta sen bir de Firmware update yaptır. Para isterlerse de beni ara:D.
Sheva24 benim k700ide de ses az çıkıyor ya arkadaşın 6230 canavar gibi ses çıkarıyor benimkinde çok az ses baen duymak için kulağıma yaklaştırıyorum sizde de böylemi
2ampara***Womanizer walla benimkinden çok ii çıkıo ses.bide mp3 lerin kalitesini düşürmeden atıncaa ooohoho inlio ortalık:D
Thor Eğer mp3 ise Bitrate değeri yüksekse olur ama .amr uzantılı dosyalar için bilmiyorum. Belki pEnTaGrAm_15 biliyordur görürse o birşey yazabilir.
Pentagram_15 Bende sadece mp3 kullanıyorum veya mp4 onlarda da yüksek ses çıkması için yüksek bitrate kullanıyorum tatmin etmezse bir ses editörü ile şarkının sesini arttırıyorum. Bide S700i'de ekolayzer ayarlarını arttırmakta sesi arttırıyor. Ama hiçbir zaman insan kulanığı sağır edecek ve beynini yerinden oynatıp sinirlerini bozacak kadar bozuk ses tonuna sahip Siemensler kadar ses elde edemezsin Sony Ericsson'dan.
RubenMartin bendeki k 700 de de ciddi bir joystick sorunu warki teli her an yere fırlatıp paramparça edebilirim...
Pentagram_15 T68i'nin JoyStick'i mükemmeldi. Tam anlamıyla bir joystick'yi fakat K700'ün joystickine hiç dikkat etmedim. S700'de böyle bir sorun veya sıkıntı yok çok şükür.
Thor Ama o altındaki madde var ya. Gerçi kurtuldum ben arkadaşımın biri kaybetti onu da rahatladım:).
Pentagram_15 Eğer şarj ve data portunu kapatan kısmı diyorsan her nedense benim o kısım düzeldi ve artık ilk günkü gibi oturuyor. Zaten kaybetme imkanım yok çünkü kopmadı. Benim tek sorunum kasadaki boya soyulmaları. En yakın zamanda kasayı değiştirip güzel bir kılıf alacağım.
Thor O soyulmalar bende de var. Bendeki düzelmedi bir türlü ve çıkartıp takılabiliyordu o da çıkartmış. İlk başta garip gelse de şimdi alıştım zaten.