sseba&lefter Orjinal Mesajı Yazan: skoklucan ggurak adlı arkadaşımızın açmış olduğu topic: http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=55008 Bunlar da o topicteki download linkleri: http://rapidshare.de/files/6887663/PC_PES5_locked99999.zip.html http://rapidshare.de/files/6887731/PC_PES5_unlocked.zip.html çok sağol dostum, peki bir kadro düzeltme patchi daha var 1.sayfada: " Pes5 PC K_Patch 0.5 ( 1 2 3 4 5 ) " sence hangisini tavsiye edersin, hangisi daha iyi?
Black God Orjinal Mesajı Yazan: sseba&lefter çok sağol dostum, peki bir kadro düzeltme patchi daha var 1.sayfada: " Pes5 PC K_Patch 0.5 ( 1 2 3 4 5 ) " sence hangisini tavsiye edersin, hangisi daha iyi? hiçbirini edemem çünkü hiçbirini kullanamdım ben kendim yazıyorum kadroları
Brian Moser Orjinal Mesajı Yazan: sseba&lefter çok sağol dostum, peki bir kadro düzeltme patchi daha var 1.sayfada: " Pes5 PC K_Patch 0.5 ( 1 2 3 4 5 ) " sence hangisini tavsiye edersin, hangisi daha iyi? Bana sorduysan ben diğerini indirmediğim için bilemeyeceğim. Linkini verdiğimi indirdim sadece.
digimax sanırım bu x-box dan çevirme patch.eğer öyleyse hiç indirme çünkü,bunda kadrolar düzeltilmemiş.. sadece toplar,reklam panoları,müzik ve flamalar değişmiş..
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: Black God menüde ronaldinodan sonra gelen resim yoğun istek üzerine adri Adriano çok gzl olmuş ;)
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: Black God hiçbirini edemem çünkü hiçbirini kullanamdım ben kendim yazıyorum kadroları Yanlış anlamışın :D Sorunun muhattabı skoklucan
sseba&lefter enes resimler mükemmel. bunda formalar da düzgün olacak mı? kitserver kullanabilecek miyiz? yani sınırsız forma?
Emir99 yaff Black God kardeş şu Premier Lig in logosu yeni logo olsa Barclays Premiership logosu o daha güzeel bide ligin adı da Ole olsa. Birde yama çalışmalarında size kolay gelsin.
iboalp39 Arkadaşlar herkes yorumlarını yazıyor çok güzel de ne zaman çıkacak bu patch yada bir yerlerde bazı seyler varda ben mi gormuyorum.
cyberclown Orjinal Mesajı Yazan: Black God menüde ronaldinodan sonra gelen resim yoğun istek üzerine adri abi menüdeki *edit* kelimesini nie türkçeye çevirmediniz?... düzen ya da düzenleme şeklinde olabilirdi... biliorum küçük ve gereksiz gibi görünen bi ayrıntı ama o kadar türkçe kelimenin arasında sırıtıo gibi geldi bana...
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: cyberclown abi menüdeki *edit* kelimesini nie türkçeye çevirmediniz?... düzen ya da düzenleme şeklinde olabilirdi... biliorum küçük ve gereksiz gibi görünen bi ayrıntı ama o kadar türkçe kelimenin arasında sırıtıo gibi geldi bana... Zaten türkçedede o olayı biz 'edit' kelimesiyle telafuz ediyoruz...gayet bormal :D
ç@rşı_kartalı enes abi benim bir istegim var senden. gold patchta Ronaldinho'nun free kick yetenigini yukseltmeni istiyorum, cunku okadarini haketmiyor.;)
Black God Orjinal Mesajı Yazan: ç@rşı_kartalı enes abi benim bir istegim var senden. gold patchta Ronaldinho'nun free kick yetenigini yukseltmeni istiyorum, cunku okadarini haketmiyor.;) mereak etme 99 yaptım , gs ye bi maçta 5 te 5 frikik attım
chessfirst Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ 1- We United diyen ben diildim 2- Tabi attı size 2 gol değiştir dersin sora:D:D nese sora bakarıs değiştiirim:D (konuya dönelim;)) Zuahahahahahahaha... Trabzon olsun.......