Tüm üyelerden özür diliorum...Artık tebrik eder darısı başıma mı dersiniz...Yoksa küfür mü edersiniz onu bilemicem...(Aman küfür etmeyin;))
Silinirsede silinsin napim...Zaten kurallar gereği silinmesi gerekir...Ama 1000. mesajımın herhangi bi konuda heba olmasını istemedim...
27-05-2004 tarihinden beri SCN ailesi içindeyim...Çeşitli nicklerle forum içerisinde bulundum...SCN ile fifa sayesinde tanıştım....Fifa yamaları indirmek için takılırdım..Tabi o zamanlar adsl yok! Dial-up la güç bela bişeler yapardık...
Sora pes ile tanışınca pes/we serisi yama forumlarında dolaşmaya başladım...
adsl bende 1 seneye yakın bi süredir var...dial-up varken yamaları takip eder cafe'ye gider download yapardım...Şükürler olsun artık o derttende kurtuldum..
Bildiklerimi siz değerli arkadaşlarımla paylaşmaya çalıştım..Ne derece başarılı oldum takdirinize...Kısa bi süre Moderatörlük yaptım...O da bitti...Şimdi normal bi üye olarak yeni şeler örenmeye,bildiklerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim...
Herkese Teşekkürler...Tekrar özür diliyorum bu mesaj için...Ama beni anlayışla karşılıcanıza eminim... ;) Saygılarımla....
âİ£T10