fifaman beyler elimde cep telefonu için fifa2006 var.fakat nasıl sizlerle nasıl paylaşacağımı bilmiyorum?ayrıca bu konuyu buraya açarken çok düşündüm saçma sapan yorumlar yazmayın.:mad:
fifaman alın beyler tadını çıkarın heryerde fifa :) not:bu arada sadece 6630 da denedim yani kendi telefonumda http://rapidshare.de/files/6807623/S_6_0___F___F_A___2_0_0_6.rar.html
kadirabi ya birader verdiğin link hatalı galiba.sayfa görüntülenemiyor diyor.şunu düzeltip bi daha yollasan çok iyi olacak valla
MateJa abi bu easports pc de pes'ten , mobile'de de real football'dan çalıyo. şerefsizim aynısı real football'un
fifaman Orjinal Mesajı Yazan: alone ya birader verdiğin link hatalı galiba.sayfa görüntülenemiyor diyor.şunu düzeltip bi daha yollasan çok iyi olacak valla link babalar gibi çalışıyo.maksat paylaşım yaptıklarınız ve yapacakalrınız için tşk.;)
__JackaL__ abi burda hangi dosyayı telefona aktarcaz??? ".jar uzantılı dosyayı" diyecekseniz demeyin öle bi dosya bulamadım dosyanın adını yazarsanız veaya resim üzerinden işaretlerseniz çok iyi olur şimdiden yardımlarınız için tşk...
Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: NoBRe abi bu easports pc de pes'ten , mobile'de de real football'dan çalıyo. şerefsizim aynısı real football'un haklısın abi 2005 real soccer da var bende onun tıpa tıp aynısı
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 haklısın abi 2005 real soccer da var bende onun tıpa tıp aynısı tek farkı real footbalda sahaya adam giriyodu koşturuyoduk bi oyana bi buyana:D
fifaman arkadaşar bende dediğim gibi 6630 var ben jar uzantılı dosyayı usb den games adlı dosyanın içine attım sonra telefonun içinden kurdum.
cagataykarakartal Orjinal Mesajı Yazan: cambaz arkadaşlar zor deil jar dosyasını çıkartıosunuz rardan.Sonra bluetooth vs ile tele atıosunuz. arkadaşım orda bi sürü dosya var jar dosyası hangisi ya:(