CrimE Saolun. Yetkili biri bu konuyu Pes5 yamalarına tasırsa çok memnun olurum... Buda sonuncusu artık yapmıcam baska seyler yapıcam. Hep menü hep menü olmuyo :D ... İNDİR Buda GS Finale. Bu öncekinden daha gercekci oldu. GS Finale : İNDİR
bbaarriiss ya bunlari nasi eklicez oyuna pes5e daa hic yama eklemedim grapic studio 5.10.2 war ama onla import ettim olmadi baska hangi programla nasil eklicez
03Gs1905 Crime kardeş topları yaparken orjinal modelleri değilde ariel santerellinin modellerini kullan daha iyi sonuç alırsın biraz parlaklık efekti verirsen toplar oyun içinde çok güzel gözükecektir.
CrimE Yorumlar için teşekkürler. Orjinal Mesajı Yazan: bbaarriiss ya bunlari nasi eklicez oyuna pes5e daa hic yama eklemedim grapic studio 5.10.2 war ama onla import ettim olmadi baska hangi programla nasil eklicez e_text.afs ye importlaman gerekiyo. 0-text e yaptıysan olmaz.
CrimE Evet bu kadar. TEKRAR SÖYLÜYORUM. YETKİLİLERDEN BİRİ BU KONUYU PES5 YAMALARINA TAŞIYABİLİRMİ ? Faceler: Veron: Dida: Ashley Cole: İNDİR
_gunes_ cihanın oeditte baya bi düzeltilmesi gerek saidou nun ağzında biraz problem var bunların dışında ashley cole güzel olmuş ;)