Orjinal Mesajı Yazan: pEnTaGrAm_15
Öncelikle forum kurallarını uymayarak flood yapmışsın hemen yukarıda bu banlanmaya kadar gider.
Demişsinde orası başka bir site mi? Hadi öyle diyelim, bu davranışları gösteren birini başka bir sitede yapmış olsa dahi göreve almamız gerçekten tuhaflık olurdu.
Ek olarak bu konular kişisele giriyor bunların yeri forum değil. Silmeyin falan demişsin buyur silmiyoruz ama bir daha kişisel sorunlarınla ilgili mesaj atarsan o zaman ne olacak? Forum kurallarını çiğnemiş olacaksın.
Sadece son iki mesajında bile iki tane forum kural ihlali var. Ve bana el sallıyorlar.
Hemen hakkımı savunayım.
1-flood yapmışsın demişsin ben bu yüzden adminleri uyardığımda (bir bakıma iyilik yapak istedim) banlandım.
Ayrıca dün bjk-malatya maçında bir (moderator)arkdaşımız arka arkaya 7-8 mesaj atıyor. o neden banlanmıyor veya hiç dikkat edilmiyor. ve ben bunun gibi sebeplerden adminleri uyarınca banlanıyorum ??
Ayrıca ben o kadar flood gördüm şu ana kadar onlar banlansaydı....
2-orası başka yer değil ama orda neden banlandığımı bir bilsen de konuşsan daha iyi olur...
3-bana bir açık kapı bırakıyorsunuz bana da cevap yazma forum kurallarını çiğnersin diyorsunuz bunlara dikkat lütfen..
Ayrıca geride kalmasın diye önceki yazdıklarımı tekrar ediim :
Bazı mesajlarımı silmeyin ki bazı gerçekler açığa çıksın.
Champion77 nickli arkadaşımız bana torcu35 , Last_BLow ve benim seçildiğimi ve FM 2006 çıktığında yazar olacağımızı scn team ın bir parçası olacağımızı söyledi. Bu söz değil mi sizce de.
Futbol forumda beni iki kez banladınız. Sebepler nedir:
1.Bir günde 10 tane kötü mesaj bildirimi yaptığım için
2.El Değmemiş Bir Lig İstiyoruz kampanyası için
Bunlarda ne gibi bir kötülük var hala anlayabilmiş değilim.
Ayrıca ben futbol forumda değil fm 2006 forumunda görev alacağım
Alıntı:
takunya tarafından gönderildi
Makaay'ın dediklerine ek olarak, FM 2005 forumundaki konu üzerine başvuran arkadaşlardan torcu35 ve Last_BLow, şu anda yazarlar. Hiçbiri amcamızın oğlu da değil. Bir düşün acaba neden sen değil de onlar seçildier. Unutmayın ki ilk aradığımız vasıf yetenek değil, kişilik.
Biz de bu uygulamayla ne kadar doğru yapmışız demek ki
evet amcanızın oğlu değil. bende üstte yazdıklarımı okumanı istiyorum.
madem söz verdniz tutun veya güzelce zamanında söyleyin bir hata yaptın bu yüzden almıyoruz diye adamı da ümitlendirmeyin.
Ayrıca mesajımı da silmeyin. çünkü içeriğinde forum kurallarına aykırı hiçbirşey
yok. ama işinize gelmiyorsa o başka
Bazı şeylere ön yargılı bakmayın lütfen sayın SCN...
Şimdi herkes benden nefret ediyor gereksiz şeyler söylediğim dolayısıyla ama bir de herkes kendini benim yerime koysun öyle düşünsün
Tekrar saygılarımla....