[uA]by_e 18. maçlar oynanmış olan lıg tablom.Sezona Gs ıle başladım ama 4. olarak gıttım sureklı,trasnfer butçesıde sağlanmayınca istifa ettim.Denizlinin başına yeni geçtım.Şu anki lig tablosu.Bence oyundakı mantık hatası ap açık ortada.Fbnın konumu ınanılmaz... Daumda çoktan kovuldu.Sizdede var mı bole ilginç durumlar.Olanlar paylaşsın lutfen
Brooklyn_Nets ne sacma sey fener dusme hattında... Bu sene bn fm nin tsl sini hc beyenmedm... bastan savma yapmıslarr...
[uA]by_e Orjinal Mesajı Yazan: taifun ewet bnde mesala 2. hafta daum kovuldu bülent korkmaz geldi başa aynısı bende oldu.Bune yaa herkese aynı seneryo.Resmen dalga geçmışler bu sene tr lıgını hazırlayanalar... Son hafta fener 2.lige duşerse koyucam puan cetvelını buraya.(bı gslı olarak zevkle:)
fatih zoro yaw bende oynuyorum ama fb 1. gs 2. arkalarından hep güçlü takımlar geliyo siznki biraz şans olmuş
Nowitzki 41 **ooo adamım bizim memleketin takımının başına geçmişin iyi yönet bakem zaten bu sene zıçtık bari sen kurtar takımı :D...**
ilkayjagger aziz yildirim olmayınca demekki ligimiz boyle olabilir ama yakında burayada el atar duyduysa
[uA]by_e Veee lıg bıttı.fenerbahce 2.lig e dustu.İşin ılgınç yanı tr kupasını aldı,ve bulent korkmazı kovmadan lıgı 17. sırada tamamlada.Çok yakıştı yaw :))))
BROCK Orjinal Mesajı Yazan: ilkayjagger aziz yildirim olmayınca demekki ligimiz boyle olabilir ama yakında burayada el atar duyduysa :D :D :D çookk doğruuuu ama yakında gerçektede yapamıcak bişi son gülen ii güler (bu arada beşiktaş şampiyon olmuş :hihi: ))