Black God Juce sonunda full oyun için kit server ı yaptı http://rapidshare.de/files/7015243/kitserver-500.zip.html işte link
Black God Orjinal Mesajı Yazan: orkunbjk kitserver ile forma 3d style ayarları nasıl yapılıyor? olay orda bitiyo , şu anda bunu tr de yapan sadece suat ve ben varız sanırım :D
musty sonunda ben de çalıştırabildim ama beşiktaş formaları çıkmadı (sao paulo real madrid falan çıktı ) biraz daha uğraşmak lazım
orkunbjk lisanslı olamyan formaları kitserver'la eklemek için evo-web'de resimli anlatımlı bir konu açılmış. Biraz karışık gibi gözüksede yapan yapıyor. Ancak çıkacak yeni sürümü ile Kitserver ile bütün bunları kolayca yapabileceğiz. Evo-Web'deki ilgili konu
Black God Valla şu an hem lisanslı hem de lisanssız takımları editleyebiliyorum ama 3d modelini ayarlamak gerekli tabi
musty Orjinal Mesajı Yazan: Black God Valla şu an hem lisanslı hem de lisanssız takımları editleyebiliyorum ama 3d modelini ayarlamak gerekli tabi 3d modeli nasıl ayarlicaz orası dert işte 1-2 takımı koyabildim ama bjk yi yapamadım :confused:
FaTaL? ben sadece reali koydum oda kolar tuhaf oldu tempden herhalde feneri koyamadım niyeyse .P.P.P:P