Sailorman89 Orjinal Mesajı Yazan: orkunbjk çok güzel haber. Daha detaylı bilgi verebilirmisin? KitServer5 ile mi ekledin ;)
mertakpolat evet arkadaşın verdiği kitserver çalışıyo ama elimizde pes5 templatesiyle çizilmiş forma olmadığından şimdilik bi işe yaramıyor...
Sailorman89 pes5 template ile ilgisi yok . pes5 te hem pes4 tempi hemde pes5 tempi çalışıyo zaten. benim attıgım fb formasıda pes4 tempi ile yapılmış :)
musty Orjinal Mesajı Yazan: suatcagdas pes5 template ile ilgisi yok . pes5 te hem pes4 tempi hemde pes5 tempi çalışıyo zaten. benim attıgım fb formasıda pes4 tempi ile yapılmış :) kardeş ben kitserver install yapınca oyun hata raporu veriyo sen de sorun olmadı mı :rolleyes:
Sailorman89 Orjinal Mesajı Yazan: musty kardeş ben kitserver install yapınca oyun hata raporu veriyo sen de sorun olmadı mı :rolleyes: formalar göründügüne göre sorun olmamış herhalde.
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: mertakpolat evet arkadaşın verdiği kitserver çalışıyo ama elimizde pes5 templatesiyle çizilmiş forma olmadığından şimdilik bi işe yaramıyor... ne alaksı var ben sana pes 5 forması yapim verim :rolleyes: :rolleye3: :eek:
musty Orjinal Mesajı Yazan: suatcagdas formalar göründügüne göre sorun olmamış herhalde. belki sorun çıkmıştır da bi şekilde çözmüşsündür diye sordum açıklayıcı bilgilerin için çok tşk ederim :cool:
Sailorman89 Orjinal Mesajı Yazan: musty belki sorun çıkmıştır da bi şekilde çözmüşsündür diye sordum açıklayıcı bilgilerin için çok tşk ederim :cool: be teşekkür ederim :D