Galatasaray sportif direktörü Tulun, dün gece canlı yayında sinirlerine hakim olamadı.
GS Sportif Direktörü Bülent Tulun, dün gece Ömer Çavuşoğlu ve Aziz Üstel'e kızınca Başkan Canaydın'ın yasağını umursamaksızın telefona sarıldı ve öfkesini dile getirdi:
CNN TÜRK'te Cem Yılmaz'ın sunduğu ve yorumcu olarak Aziz Üstel, Ömer Çavuşoğlu ve Faik Gürses'in katıldığı canlı yayında programı Futbolmania'nın dün gece sürpriz bir telefon konuğu vardı. Gecenin geç saatlerinde. Başkan Özhan Canaydın'ın koyduğu yasağa rağmen programa katılan Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun öfkesini dile getirdi.
Çavuşoğlu: Gerets Hakemle Niye Tokalaşır?
Programa sağ kolu alçılı olarak gelen Ömer Çavuşoğlu, Gençlerbirliği - Galatasaray maçı sonrası Gerets'in "Orta hakem benim elimi sıkmadı, ayıp etti" açıklamasını, "Gerets hakemle niye tokalaşıyor ki?" diye yorumlayarak bunun gereksiz bir davranış olduğunu söyledi.
Ömer Çavuşoğlu, hafta için yaşanan gelişmeleri değerlendirirken, Aziz Yıldırım'ın belgelerle ve duruma hakim olarak yaptığı konuşmaya rağmen, rakiplerini kağıda bağlı olarak ve mesnetsiz açıklamalar yaptığını belirterek bunun yanlış olduğu söyledi. Galatasaray'ın daha seviyeli tavır sergilemesi gerektiğini söyleyen Çavuşoğlu, her zaman olduğu gibi Fenerbahçe'yi yere göğe sığdıramadı.
Aziz Üstel De Galatasaray'ı Eleştirdi
Galatasaraylı olarak yorumlarını dile getiren Aziz Üstel de programda Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumu eleştirdi ve kendisince yapılan yanlışlıkları eleştirdi.
Aziz Üstel, "Penaltı Kararı Doğru" Dedi
Fenerbahçe maçında son dakikada verilen penaltı konusunda yorumcular uzalaşı içindeydi ve penaltı kararı verilmesini doğru buluyorlardı. Ömer Çavuşoğlu, "Bu hozisyonu da da tartışıyorsak artık hakemler ne yapsın?" diyerek diğer yorumculardan önce pozisyonun tartışmasız penaltı olduğunu belirtti.
Galatasaraylı olan Aziz Üstel ise pozisyon konusunda, "Ömerciğim, kimsenin bu pozisyon penaltı değil, dediği yok. Ama şunu sormak lazım son dakikada aynı pozisyon Gaziantep için gelişse o hakem o penaltıyı çalabilir miydi?" diyerek itirazını dile getirdi...
Bülent Tulun Telefonla Bağlandı
Gecenin ilerleyen saatlerinde programa telefonla sürpriz bir konuk daha bağlandı. Telefonla arayan ve Galatasaray adına söz haklarını kullanmak istediği söyleyen kişi Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi ve Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun idi.
Tulun sözlerine, "Öncelikle şunu söyleleyim ki ben Sayın Başkanım Özhan Canaydın'ın kesinlikle demeç vermeyin direktifine rağmen, onun izni olmaksızın bu programda haklarımızı savunmak istiyorum" diye başladı.
Tulun sözlerini, "Sayın Çavuşoğlu bizim seviyemize laf söyleyecek kişi değildir. Kendisi iki güzide kulubün tatlı rekabetini çirkinleştiren bir kişi olarak bunu yapamaz. Kendisi yıllar önce şanlı bir kulübün bayrağına kolunu sokmak suretiyle seviyesini ispatlamıştır" diye sürdürdü.
Tulun: "Bu Kol, İşte O Kol"
Sunucu Cem Yılmaz, Tulun'un sözünü kesip, devreye girerek, "Sayın Tulun bu yıllar önce olan bir olay ve bunun konumuzla alaksı yok, lütfen geçmişi deşmeyelim..." dedi ama Tulun sözünü sürdürdü ve "Nasıl alakası yok. Sayın Çavuşoğlu'nun bugün sarılı olan kolu, o gün bayraga geçirdiği koldur. Allah yaptığı hatasının büyüklüğünü göstermek için, bu mübarek gecede o kolu kırmıştır" dedi.
Tulun, Daha sonra Gerets'in niçin hakemin elini sıktığını da izah etti ve "Bizim teknik direktörümüz son derece beyefendi bir insandır ve bugüne dek her maçtan sonra tüm hakemlerin elini sıkmıştır. Bu maçta da aynı geleneği sürdürmüş ama orta hakem elini uzatmayarak ne denli saygılı olduğunu gözler önüne sermiştir. Ama basın bunu hiç gündeme getirmemiştir" dedi.
Ömer Çavuşoğlu, Gerets'in daha önceki maçlarda hakemlerin elini sıktığından haberi olmadığını belirterek, "Bu takdire değer bir tavırdır. Kendisi eğer daha önce de hakemlerin elini sıktıysa, tebrik ederim. Benim bundan haberim yoktu" dedi...
Aziz Üstel de böyle bir centilmen tavırı gündeme getirmediği için basını eleştirdi ama o da Tulun'un öfkesinden kurtulamadı. Tulun, "Sayın Üstel, siz de lütfen orada kulümüzün haklarını gerektiği gibi koruyun. Kulübümüze zarar veren yorumlar yamayın, yaptırmayın" dedi..
Üstel, Tulun'un eleştirilerini, "Bunlar bana göre doğrular, kulüp kendisini bu eleştirilerden dolayı zararda görüyorsa, bu da onların hatası" diye yanıtladı.
Haber7