Selam arkadaşlar oyunu yaklaşık 1 aydır kuzenle birlikte oynuyorum daha önce ps2 de oynama fırsatı bulamamıştık ve bu şansımızı iyi kullandık 3 gündür evden çıkmıyoruz ve hala fifa'yı savunanlara veya pes5'i beğenmeyenlere 1-2 lafım var.Farklılıklar
1)Diyelim ki ofsayttan gol attınız ve haberiniz yok oyuncular çılgın gibi seviniyor ama o da nesi yanda 1 bayrak havada hayaller ve gol çığlıklarınız yerini kabusa bırakıyor.
2)Oyunda bi yerlerde bi serseri tekme yediniz ve oyuncunuz deli gibi kıvranıyor ama futbola devam fakat oyuncunun durumu acil kafası mı acaba yarıldı hakem hemen oyunu durduruyor problem hallediliyor ve alkışlarla top hakem atışıyla poyuna sokuluyor.
3)Bi yerlerde nasıl olsa arkidiş görmez diye bir adamı tekmelediniz ama PES5 asla unutmaz top dışarı çıkar çıkmaz sarı kartınızı hakem gösterecektir.
4)Şİmdi bazılarınız grafikler kötü diyor hadi bakalım hangi oyunda kaleci önce sağına giden topu yumruklayıp sonra sağına gelen topa refleksle hamle yapıyor söleyin bana bakalım.
5)Kaleciler dehşet özellikle dida ve buffonu tercih edin derim gerçekten dida beni delirtti adam parmak ucuyla köşelerden çıkarıyor.
6)Ronaldinho'ya özel ilgi adamı manyak yapmışlar yani bir adamın kendine ait özel çalımı yapılr mı yav evet onu da yapmışlar adam harbiden ilah gibi(haşa)her türlü manyaklık var özellikle ayaç içiyle paslardaki kvraklığı frikiklerdeki manyak topa geliş ve vuruşları ve de penaltılardaki topa gelişleri harika hela olsun diyorum yani..
7)He her zaman ki gibi yine lisans problemleri var ama formdaki arkadaşlar patch'lerle bu olayları aşacaklardır.Buna eminim şimdiden iyi çalışmalar bizler onlar sayesinde varız.
8)Oyun biraz daha zorlaştırılmış ancak bana göre böle olmalıydı.Tek kelimeyle şu ana kadar tarihte şimdiye kadar yapılmış en iyi futbol oyunu ,oyunu diyorum ama gerçekte bu oyun olayını gerçekten aşmış ELİNE SAĞLIK KONAMİ