HaLuK eyvallah ya file front cok uyuz sade 10 dakka bekleme süresi ne bicim serverlar dolu gecenin bu saatinde ama cok saol kardes...
RedOne Bu yama Pes 5 pc içinmi yoksa Ps2 içinmi bilgi verebilicek olan varmı.. Birde içerik ne var bu patch'de
FaTaL? resimlerwe bakınca title ekranı,toplar ve kramponları editlemişler formaları yaptılarmı acaba ???
zagzirus calımalrın guzel gorunuyo ama kardesım 150 mb ne koydun oyle oyuna nelerın degıstıgını yazrsan daha ıyı olur sadece resımle olmaz..dırect dosyayı kopyladın heralde.
R.DavidBeckham benim gözlerim bozulmadı dimi 150 mb diyo. ne var bu patch te bu kadar? oyun 1.1 gb zaten...
HaLuK baba 150 mb aslında çok değil benim pes 3 wendetta patch 527mb di yaws bende görünce şaşırdım ama sizin aksinize bu kdr ufak olduguna :D
R.DavidBeckham ben bunu indirdim ama nası aktarcaz oyuna ki. İspanyolca yazıyo sanırım. bişey anlamadım, indiren ve oyuna aktaran arkadaşlar yardımcı olursa...
dodos su an cok kisi indiriyor yeni cikdi ondan bende indirenler arasindayim..buldugum anda hemen ekledim sizlere... Eklemelere devam edeceyim...saygilar DoDoS
LeftEyeNine Screenshot'lar resmen fotoğraf makinasıyla çekilmiş :D www.fraps.com.. İşe yarar ;) P.S. SS'lerdeki bombeliğe dikkat. CRT monitörün bombeliği o.. :D Neyse, yine de eline sağlık. Ben Wolf 'un patch'ini beklicem.. Otuz defa yama indirmek istemiyorum..