ya ben şimdi yıllardır fifa oynuyorum ama bu sene 2006 yı beğenmediğim için pes 5 i bugun alıp kurdum şimdi pes çok acemiyim ama gördüklerimi söylemek istiyorum ama bu ne yüceltmek amaçlı nede aşağalamak o yüzden kimse rencide olup savunmaya geçmesin hatta bana pratiklerini öğretin de bende oyundan zevk aliiim :)
şimdi bu oyunda spiker futbolcuların adını pek sölemiyor galiba ben GS ile oynadım ve sadece song adını duydum( o da song dedi gibi geldi bana) milanla intelr falan maç yaptım ama hiç furbulcu adı duymadım artı tezaruhat ta yok galiba bunların bi ayarımı var yoksa oyunda bu efektler yokmu ?
ben butun tuşlara bastım hatta rahat olsun diye pratik modda yaptım ama çalım yada artislik hareket yok yada ben bulamadım ,hangisi ?
maç yaparken bi çok şey abes geldi ama heralde yıllardır başka oyun oynadğımdandır diye düşünüyorum,yani 2006 nın (ki fifanın doğru duzgun denilen tek versionu) da bi dünya hata ve saçmalığı var ama oyunda harketler veya efektler oynansı kılıyor ben pes5 de bu tarz bişey olmamasını düşünemiyorum...
Fifadan kat kat üstün bir grafik var bence artı hakem olayında ve taraftar olayındada fifayı çok geçmiş ama oyunda bi tek topa vuruş sesi var top direğe çarpış gol olmuş doğru duzgun ses efekti duymadım hatta hakemin düdüğü bile "düdük sesi yok" denmesin diye yapılmış gibi...
Ben pes5 i eleştirmek yada fifayı yüceltmek gibi sacma bi amaçla düşüncelerimi yazmadım amacım ilk izlennimlerimi aktarmak ve mümkünse oyunu iyi bilen arkadaşlardan benim eksiklerimi kapatma konusunda yardımcı olunması ne fifanın bekcisiyim nede pes in kan davalısı bunu belirtiyorum ki kimse çıkıpda "ya pesi beğenmedin demek git fifa oyna" yada "vay pese laf ettin bittin sen bittin" :) tarzında yaklaşılmasın...
Kolay gele...