cihanpgs BUYRUN LİNK: http://rapidshare.de/files/6896332/Cihanpgs_delle_alpi.rar.html YORUMLAR SİZDEN.....
tramp_1905 ne anlıyosunuz su we turkalardan yaw :confused: ben brazukas dısında bi patch indirmem pes e
cihanpgs yamalar oyunun oynanabilirliğini arttıyo güzel oluyo bence yama yapmak ve indirmek arabayı modifiye etmek gibidir yani benim düşüncem
firadiko guzel olmasına guzelde serbest vurus kullanırken, kale vurusu kullanırken ve replay izlerken cok iğrenç bi gorunum ortaya çıkıyoo...
crash38 Ya Arkadaşlar bende çimlerde değişiklik yapmak istiyorum hangi programla yapıyorsunuz lik verebilirmisiniz. Birde kısaca anlatabilirmisiniz. Şimdiden teşkkürler
Ertug.TR ben yapamadım dkz studio ve afs explorer kullandım önce 0texti attım load ile sonrada bu dosyayı olduğu gibi imprtladım oldu derken oyunu açıyom ve yine aynı sararmış. yardım istiyorum lütfen
Vantuz Orjinal Mesajı Yazan: crash38 Ya Arkadaşlar bende çimlerde değişiklik yapmak istiyorum hangi programla yapıyorsunuz lik verebilirmisiniz. Birde kısaca anlatabilirmisiniz. Şimdiden teşkkürler Adobe Photoshop 9.0 ile.. atch güzel bende bütün stadların çimlerrini değiştirmeyi planlıyorum..
Ertug.TR şimdi yaptım çimi acayip karanlık ve koyu olmuş daha açık yeşil olursa yapabilirsen yada anlatırsan yapmayı sevinirim
sseba&lefter arkadaşlar graphic studio ile 0_text'i açıyorum unnamed değil, unknown diye dosyalar çıkıyor. Hadi o neyse, resimler hiç belli değil, bir hata mı var acaba. En son sürümü var bende.