slm arkadaşlar,
ben de sizler gibi 4gözle pes5 i bekliyordum, bi yandan da foruma takilip yazılanları okuyordum. gecenlerde 2 demo arasında oynanış farklı başlıklı yazıyı gördüm ve gerçekten korkuyla okudum. 2. demoyu (spikerli olan) indirmedim çünkü çok az kalmıştı çıkmasına.
neyse bugün oyunu aldım hemen kurdum. bir de baktım ki oyuncular uçuyoor. evet demo1 e gore oyuncular acayip hızlı pes4 gibi olmuş. oyuncu geçmeye çalıştım acayip kolay. neydi o demo1 deki gerçekçi ve zor dribblingler. son olarak top kontrolü tamamen çocuk oyuncağı gibi geldi. oyunu çok oynamadım gerçi ama top kontrolü demo1 e göre oldukça kolaydı.
burdaki başlıklardan bazılarında okudum arkadaşlar oynanış demo1 gibi diyorlar. bence demo1 i tekrar oynasınlar.
ayrıca kamera yakınlıkları bile farklı. normal long da demo1 e göre daha uzakta kamera.
grafiklerse bana göre daha güzel geldi, oyunun hızındaysa bir değişiim göremedim.
sonuçta bir hayal kırıklığı yaşıyorum. ya bu konami niçin zorluk seviyesi yerine oynanabilirlik seviyesi çıkarmıyor?
bir de dribbling challange diye bişey varmış pes shopta. acaba onu açınca oyun biraz daha zorlaşıp demo1deki gerçekçi haline döner mi? bunun için trainer felan lazım nette baktım bulamadım.