Selam 10UR's,
256 MB_256 BİT_Ge Force 6800 GT TDH var Stad 2003 proğramlarıyla dönüştürülüp 2004
Texturleriyle yapılıyor alıntı kerimin bir mesajından,
Buna göre düşünürsek Alisamiyen Stadında zaten efect_efekt adı her neyse, yokki sadece gündüz maç yapılıyor, gece,stad ışıkları yağmur,çamur kar vb.. 2003 yılından sonraki 2004 dahil tüm oyunlarda Alisamiyen yoktur du ve Kerimde data dosyalarındaki texturlerden faydalanarak yapıyordu ve 2004 ve 2005 yıllarındaki oyunlarda ki Alisamiyen yamasını aynı ekran kartımla sorunsuz oynadım şimdi,
bu mesajına nasıl bir cevap veriyim bilemiyorum sivri dilli bir açıklama yapsam ben dahil patch yapmasını bilmeyen insanlar durmuş sizin ağzınızın içine bakıyoruz ne zaman yeni bir şey çıkacak diye TSL Nano örneğin, doğru söylesen dokuz köyden kovulursun,saygısız olursun banlanırsın hor görülürsün,diğer arkadaşların sitedekiler sana destek vermezler oysa onlar adına da konuştuğunu düşünmeden cvp.yazarlar. bunun gibi olayı anlamışım yani bu yüzden sizleri küstürmemek adına yüreğimden geçenleri paylaşmak istedim ALİSAMİYEN STADI yapılamıyorsa, biriniz YAPILAMIYOR demeniz yeterli bizim gibi sivri dilli,oturduğumuz yerden emeğe çamur atan, insanlarda hiç olmazsa cevabını almış olur ve kuyruklarımızı kıstırıp otururuz oturduğumuz yerde zaten bir işe yaramıyoruz ki,
otur paşa paşa ATATÜRK stadında oyna, derdin ne insanlarla kötü olmaya,yanlış anlaşılmaya değmez sorsan herkes haklısın der..
Soruyorum öyleyse: FORUM'un amacı nedir?..
Tartışmadan, doğrular bulunulabilir mi?
Kırılmadan, düşmeden toprağa ürün vermek mümkün mü?
Bildiğiniz gibi davranmakta özgürsünüz, dünde özgürdünüz..
Ben sadece doğru bildiğim şekili ifade etmek istedim..
Saygılar, bugüne kadar ki emeklerinizden ötürü tüm site yöneticilerini kutluyorum
Orjinal Mesajı Yazan: 10UR
Arkadaşım sordun sorunu cevabın verildi. Sorun GeForge ekran kartlarından. Bendede aynı sorun var. Ekran kartı bazı stadyum efectlerini desteklemiyor. Ali samiyen 2004'ten aktarma olduğu için kaynaklanan bir sorun bu. Çünkü diğer stadlarda dikkat ederseniz ne güneş efecti var nede sis efecti. Ama Ali samiyen'de bunların var ancak geforge bu 2004'ten aktarıldığı için bunları desteklemiyor.