.NecromanceR. Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero Orjinal Mesajı Yazan: _HandOffDeath_ Türkçe:99 1 puan nereden gitti? Klasik-test karışık oluyo onun için bi bölüm vardı 5 soruluk soruların 1 tanesi 1 puan ordan gitti.
TuNdRaLoWeR **İngilizce:**71:cool: - 39:( **Milli Güvenlik:** 70:) **Coğrafya:** 25:( **Edebiyat:** 43:confused: - 50:o **Tarih:** 70:cool: **Din:** 90:p **Matematik:** 04:( :( **Geometri:** 27:( **Dil ve Anlatım:** 60:rolleyes:
keremdogan Orjinal Mesajı Yazan: .Noisy. İngilizce:100 Matematik:95 Türkçe:94 Fen:82 Çok mutluyum aldığım sonuçlardan!:) bakalım lisede de böyle diyebilecek misin?
venomX Din:70 :o Fen:38-19:( Matematik:30-10:( İnkilap:30:( Türkçe:45-55:( İngilizce:51-63:o Neler oluyor bana anlamıyorum böyle değil herşey bu sene oldu ama ne yapar ne eder son yazılılardan ve performanstan iyi alıp karneye 1 getirmemem lazım
venomX Orjinal Mesajı Yazan: _HandOffDeath_ Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: _HandOffDeath_ Türkçe:99 1 puan nereden gitti? Klasik-test karışık oluyo onun için bi bölüm vardı 5 soruluk soruların 1 tanesi 1 puan ordan gitti. siz gene iyisiniz bize 100 tane soru soruyor 50 si test 50 si klasik eğer klasiklerde bir cümlede nokta dahi koymayı unut puan vermiyor hoca
Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: Korpiklaani Fizik 2. yazılı : 77 :cool: Kimya 2. yazılı : 86 :cool: Aferin la. Benim ikiside 1 çaktırma. :P