angelus2160 Arkadaşlar bugün itibariyle istanbulda akşam saatlerinde Pes 5 çıktı.benim gibi olan bazı şanslı arkadaşlarımız pes5 i bu gece oynayabiliyorlar fakat oyunda herzamanki gibi lisanssız takımların bulunması biraz keyif kaçırıyo şuanda bnm gibi oyuna sahip olan arkadaşlara sesleniyorumki hepimiz biryandan takım isimleri düzelten yaamyı arayalım böylece bizden sonra oyunu alıcak arkadaşlarda sorun yaşamazlar..
Battousai Orjinal Mesajı Yazan: ahmet9911 msn ni ver sen hallederizz beyler bi gelişme olduğunda burdan konuşalım msnden fln diil ha :D
angelus2160 arkadaşlar şuan bi gelişme yok şuanda option file ps2 için çıkarılmış ps için bulamadadım henüz ama aramaya devam ediyorum
cati beyler bencede bu işe çözüm bulan paylaşırsa çok ii olur en azından pes shop daki puanlar açılsa bari...
juve FC Bosphorus__ Besiktas JK :) ama oyuncu isimleri kanserlik bu isimlerin gerçek hali olan yamayı bulana kadar Beşiktaş'ımızla oynamayacam :)
_Omer_ PES4 tede ayni sorunlar vardi neden böyle yapiyorlar anlayamiyorum. PES4 te editor vardi girdim duzeltmistim ben hepsini PES5 te yokmu?
Battousai Orjinal Mesajı Yazan: yalçın1905 beyler pes 5 te türkiyr ligi varmı.bilmiyorumda.bi aydınlatırsanız sevinirim.. YOk :(
Peshayat12 yamalar anasayfada var (orada 0_text........ dokunmadan Fenerbahce ve bjk)diye konunu özellliklerinde var zaten çok kısa iniyor burayada lik vereyim : http://rapidshare.de/files/14325606/KONAMI-WIN32PES5OPT.rar.html Ayrıyeten bu oyuna fb ve bjk ekler takımların adı, simgesi ve oyuncu adları doğrulanır
Peshayat12 Orjinal Mesajı Yazan: Battousai Orjinal Mesajı Yazan: yalçın1905beyler pes 5 te türkiyr ligi varmı.bilmiyorumda.bi aydınlatırsanız sevinirim.. YOk :( TABİKİ VAR WE TURKA 06 var sonra diğer sitelerin yaptıklarıvar uyanın arkadaşlar
spencer cagataysutay2727 abi artık sana bişi diemicem dikkatli bakarsan üstünde 27.10.2005 yazıo sen gidion kapanmış bi konuya cvp werion :D