KungLao Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX alla alla bende takir takir cekiyo.... bu iste: ed2k://filePro.Evolution.Soccer.5-RELOADED.ShadowCast.iso250227097673F8ABE098015B5F751E7EBB54AFA8D9/ kardes su hata yı veriyo :Kötü biçimlendirilmiş adresleme : bunu diyo kardes:,( bisey söle bide sunu diyo iyi biçimlendirilmiş ed2k bağlantısı değil...kardes aynen nasıl yazalım bi sölerssen
LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: musty pm denen bişe var arkadaşım hem ceza almazsın hem de modları zor durumda bırakmazsın ya valla modlar bi guzellik yapsin artik, burda kac bin kisinin ruyasini gerceklestirceyizde... link neden olmuyo sizde anlamadim...
programmer Arkadaşlar oyun çıktı. Hepimize hayırlı olsun. Haberin kaynağı olarak Trgamer'ı gösterebilirim.Haberin ayrıntısı için. Ayrıca bende şu anda indiriyorum ve tamamen güvenilir bir kaynak olan , shadowcast imzalı. Yani gerçek olduğu kesin :):) http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=8426
programmer Valla ustalar ben emüle den çekiyorum ve maalesef yasak oldugu için linki veremiyorum. :) Tek diyebileceğim emüle den indirmek isteyenler www.divxforever.net 'te aratsınlar ed2k modülünde bulurlar :)
Yasin KAYA Orjinal Mesajı Yazan: programmer Valla ustalar ben emüle den çekiyorum ve maalesef yasak oldugu için linki veremiyorum. :) Tek diyebileceğim emüle den indirmek isteyenler www.divxforever.net 'te aratsınlar ed2k modülünde bulurlar :) çok sağol arkadaşım son bir soru dvd olarak indiriyorum doğru di mi?
juliuscaesar1907 Orjinal Mesajı Yazan: bugyboy ben çektim şu an kuruyorum oyunu abi çok hızlısın ya...
Hasansas1905 torrent ten çekmek ölüm yaa 9-15kb hız.şöle hızlı çekebilecegimiz bir link varsa bana özelden msj atsın lütfen
e.c.i Orjinal Mesajı Yazan: bugyboy ben çektim şu an kuruyorum oyunu :eek: :eek: nasıl çektin ne çabuk çektin ?