@RTEGA beyler ben ehliyet kursuna yazılmak istiyorum 2 ay sonra 14/12/1988 doğumluyum 2 ay sonrada 17 bitip 18'e giricem ehliyet alabilirmiyim......coğu arkadaslarımın dediğine göre 18'e girince alınıyomus.....bilgisi olan arkadaslar lutfen yardım etsin.....şimdiden tesekkürler
TheFahrix 18 yaşını doldurmuş olman gerekir. 18'ini doldurana kadar 17 yaşında sayılırsın. Yani 14.12.2006'dan itibaren ehliyet alabilirsin.
@RTEGA saol arkadasım...............beyler aranızda yada tanıdığınız 18 yaşını doldurmadan ehliyet alan yok mu??????????
chessfirst Bende istiyodum 16 yaşındayken... Annem bana hastanede doğduğun için değiştiremezsin orda herşey kayıtlı demişti... Ama futbolcuları küçültüyolar... Onun için baya bi ağırlık lazım. Yaa acele etme bizde 18 doldurduk aldık işte.
cracks Orjinal Mesajı Yazan: chessfirst Bende istiyodum 16 yaşındayken... Annem bana hastanede doğduğun için değiştiremezsin orda herşey kayıtlı demişti... Ama futbolcuları küçültüyolar... Onun için baya bi ağırlık lazım. Yaa acele etme bizde 18 doldurduk aldık işte. aa ilginç harbi.
.ArThuR. peki almak için illa lise mezunu mu olmak lazm(yni kanuna göre??) bn liseyi okurken alamaz mıym acaba??