Arkadaslar eminim bir cogunuz da ortaya cıkmıstır bu sorun. Uzun süredir bu sorunla ugrasiyorum ve hala tam bi cozum bulamadim. Sorun ortaya ilk cıktıgında save dosyamı aldım ve oyunu silip tekrar yukledim calisti daha sonra yeni oyuna basladim ve aralik 2005'te(genelde) yine aynı sorun cıktı yine silip tekrar kurdum ama bu sefer işlemedi. Oyunu modify,repair,unistall etmedigim sey kalmadı. Official Patch'i yuklemeden kurunca save dosyam calısmıyor, kurunca hata veriyor . Ayrıca problem liglerden de kaynaklanmiyor. Tr ligini secsemde cıkıyor, ingiltereyi de, ispanyayı da. Bu problem her zman cıkıyor. Siz bir cozum uretebildiniz mi??? Teknik Sorunlar bolumunde kimse bisey uretememis belki soruna bir cozum uretip teknik sorunlar bolumune girmeyen arkadaslar bunu gorup yardımcı olurlar diye dusundum...
Okudugunuz icin tesekkurler...
Yardımlarınızı bekliyoruz...
- oSa: Aslında böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş zaten bunu ilk önce teknik sorunlar kısmında arayıp dile getireceği için, böyle bir sorunla karşılşıp çözen kişi de buraya yazacaktır. Eğer genel bir çözüm bulunursa Sıkça Sorulan Sorular bölümüne de ilgili link verilecek. Bu yüzden ayrı bir konu açılmasına gerek görmüyorum.