Arkadaşlar oyunu daemon tools-virtual cd hide ikilisinin de katkılarıyla kurdum.Yani oyun kurulu buraya kadar sorun yok.Sanal sürücüde de gayet güzel Fm 2006 cd'si varmış görünümü var.Fakat oyunun exe dosyasına tıkladığımda oyuna giremiyorum.Yani oyun açılmıyor.Hani geç açılır biraz bekleyeyim 2005'de de böyleydi diyorum.Bekle bekle bi şey yok.
Baktım olmuyor.Isobuster'le oyunun İmage'ini aldım.Cd'ye yazdım.Elimde kopya bi Fm2006 oldu.Cd'yi takıp tekrar setupladım.Oyun başarıyla kuruldu.Fakat yine Fm06 iconuna tıkladığımda(exe'si de olur fark etmez) oyun bir türlü başlamadı.İşin ilginci hata da vermedi.correct cd rom and restart the application dese sevinecem virtual cd hide'den halledecem.Ama oyunun exe dosyasına tıklayınca hiç bi şey olmuyo.
Hani .crac* falan diyecem ama crac* de istemedi ki.yani please hede hödö Cd rom and hede hödö again falan da demedi.Nolur yardım öss bittikten sonra yapacağım ilk 10 işten biri fm oynamaktı 3 gündür maymun oldum.Please help me....
bi de ben bu oyunu ilk çıktığında kurmuştum sonra kaldırdım...Ondan olabilir mi....Lütfen yardım her an format atabilirim bilgisayara.....