Orjinal Mesajı Yazan: nuso
abi fandan olabilir pc isinırsa donar....
bi fana baktır vunku ozellikler iyi
bende p4 2.8 256 radeon 9950 1024 ram bisi yoq
bi fan a bak
Bu yaz benimde başıma geldi bu. FM oynarken birden oyun donuyor ardından da bilgisayar kapanıyordu. Asus PCProbeu kurdum ve sıcaklık değerlerinin aşırı yüksek olduğunu gördüm. Sonra farkettim ki işlemci ile fanın arasında kalın bir toz örtüsü (örtü değil yorgan hatta :)) birikmiş. Temizledikten sonra düzeldi de fmye devam edebildim :)
Orjinal Mesajı Yazan: fenerli88
Arklar fm 2006 oynuyorum 5-10 sonra oyun donup kalıo.Makinaya reset atmak zorunda kalıorum.Deli oldum bi ağız tadıyla oynayamadım şu oyunu.Oyunda scn geliştirme ve yüz paketi yüklü.Resmi yamalrın ikiside yüklü.Daemon Tools ve safe disc4 hide yüklü.Eskiden anti-blaxx kullanıp nt uyumluluk yapıodum yine takılıodu bişi deişmedi yani.Sistemim P4 3.0ghz HT 1GB Ram 256 MB Geforce fx 5700 .Gerçi bunları yazmama gerek yok hikaye olsun die yazdım sistem özelliklerini.Bana Lütfen Yardım Edin!!!!!!
donma olayının fm ile direk bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, yukarıda da dediğim gibi aşırı ısınma olabilir.
Bu arada fmyi çalıştırmakta sorun yaşayan arkadaşlar: Daemon Tools'un v4' ü çıkmış. Uyumluluk ve hatta antiblax-sadedisc hider gibi şeylerle uğraşmak zorunda kalmıyormuşsunuz okuduğum kadarıyla. Dolayısıyla son bir çare olarak Daemon Tools 4'ü denemenizi tavsiye ederim.