Bu Windows NT4 uyumluluk mod'u olayıyla ben de çalıştırabildim oyunu. Fakat öyle illet bir hata var ki SIGames.com forumlarında 3 sayfadır tartışılıyor, bugün yarın yetkililer bişiler yapacaklarını söylediler. Şöyle ki :
Oyuna giriyorsunuz, Windows NT4 modunda, eyvallah. Lakin bi 5-10 bilemedin 20 dakka sonra 512 MB DDR-RAM 'li makinanızda oyun "Low Memory" diyip çıkıveriyor ! İşin ilginci bunu forumda anlatan arkadaşların kimisinde 1 GB, 2 GB falan var. Ne sanal belleği büyütme işe yarıyor ne de başka birşey. Olayın Windows NT4 modunda oynamak zorunda kalmaktan veya FM'nin CD koruması olan SafeDisc 4.60 'ın çıkarttığı bir garabetten kaynaklandığı konusunda nerdeyse hemfikir olan SIGames sakinleri, (ben de dahil) merakla SIGames'in sorunumuza çözüm getirmesini bekliyoruz, bugün yarın birşey çıkaracaklarını söylediler ortaya..
Yoksa **KAFAYI YİYECEĞİM ! AAARRRGGHHH !!!**
P.S. Bu aptal sorun yüzünden aldıkları oyunu iade eden birkaç kişi oldu ilgili başlıkta. Daha gıcık bir problem görmedim, CM-FM aleminde. CD'yi güç bela atlatıyorsunuz, "low memory" ile uğraşıyorsunuz. Olacak iş değil. Getafe'm menajersiz kaldı...